Διαπληκτισμοί μεταξύ μεταναστών στο κέντρο της Ι.Π. Μεσολογγίου

Όπως μας μεταφέρθηκε τις τελευταίες ημέρες τα επεισόδια μεταξύ μεταναστών είναι συχνά κυρίως στην περιοχή όπου διαμένουν τα τελευταία χρόνια στο Λιμάνι.

Λύνουν τις διαφορές τους με πετροπόλεμο με αποτέλεσμα να υπάρχουν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και να κινδυνέψουν πολίτες που διασχίζουν τον δρόμο της Τουρλίδας.

Η χθεσινή ημέρα ξεκίνησε με επεισόδια από το μεσημέρι στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου και γενικεύτηκε το βράδυ στην κεντρική πλατεία και στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Πληρώματα της αστυνομίας και η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. άμεσα έτρεψαν σε φυγή τους μετανάστες με σκοπό να τους διαλύσουν και να σταματήσουν τα επεισόδια.Οι πληροφορίες μας λένε ότι υπάρχουν ζημιές σε αυτοκίνητα και μια σύλληψη αλλοδαπού.

Ο αριθμός των μεταναστών στην πόλη του Μεσολογγίου είναι αρκετά μεγάλος και το γεγονός ότι πλέον ζουν και σε διαμερίσματα στο κέντρο της πόλης είναι βέβαιο ότι τα περιστατικά διαπληκτισμών μεταναστών που συνέβαιναν στην περιοχή του λιμανιού τώρα θα τα ζήσουν οι πολίτες και στην καρδιά της πόλης.

onairnews.gr