Διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις δηλώσεις Μπέου κατά Κασσελάκη

Με παρέμβασή της η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητάει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις κατάπτυστες δηλώσεις του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου σε βάρος του Προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., Στέφανου Κασσελάκη και των ομοφυλοφίλων.

Η πρώτη τη τάξει Εισαγγελέας της χώρας ζητάει με παραγγελία της στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου να ερευνήσει, εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της δημόσιας υποκίνησης βίας ή μίσους, με το παραλήρημα του Αχιλλέα Μπέου κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, στην παραγγελία της αναφέρει: «Παρακαλούμε, εν όψει της δήλωσης του Δημάρχου Βόλου, που έλαβε χώρα χθες σε live μετάδοση από τα περισσότερα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, με το εξής περιεχόμενο: «Δηλαδή κύριε Κασελάκη θα μεγαλώνουμε κορίτσια για να παράγουμε πούστηδες; Αυτή είναι η Ελλάδα, αυτή είναι η πατρίδα του; Αφήστε με μόνο μου. Σε καμία περίπτωση δεν θα είστε πρότυπο ρε», να ερευνήσετε τυχόν διάπραξη της αξιόποινης πράξης του άρθρου 1 παρ.1 του ν. 4285/2014.».

«Εάν η Δικαιοσύνη παρέμβει στις δηλώσεις μου, θα πρέπει να παρέμβει και στις δικές του»

Στο μεταξύ, αμετανόητος για το ομοφοβικό του παραλήρημα εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος το πρωί της Δευτέρας (09.10.23) σε νέες δηλώσεις του.

«Εάν η Δικαιοσύνη παρέμβει στις δηλώσεις μου, θα πρέπει να παρέμβει μετά και στις δηλώσεις του κ. Κασεελάκη», δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Αυτό που είπα εγώ, αφορά αποκλειστικά τον Κασσελάκη», τόνισε ο ίδιος.

«Εάν κάποιοι προσβλήθηκαν με τη λέξη π@@@δες, τότε την παίρνω πίσω», συμπλήρωσε.

«Θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε π@@@δες;»

Υπενθυμίζεται ότι ο Αχιλλέας Μπέος που κέρδισε ξανά το δήμο Βόλου με ποσοστό 55,5% (σ.σ. με την ενσωμάτωση στο 55%), στην επινίκια ομιλία του επιτέθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη για τη δήλωσή του πως θέλει να αποκτήσει δυο αγόρια με τον σύντροφό του.

«Και έχεις κάποιες εκπομπές κάποιους δημοσιογράφους που αντί να σταθούν στην ουσία ασχολούνται να τρελαίνεσαι με τον Κασσελάκη.

Ο οποίος είπε ότι εγώ επειδή δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θα υιοθετήσω δυο αγόρια. Δηλαδή τι θέλεις να πεις;

Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε π@@@δες;», είπε ο Αχιλλέας Μπέος στην ομιλία του προς τους υποστηρικτές του, οι οποίοι και γέλασαν με όσα είπε ο Δήμαρχός τους.

newsit.gr

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Μεγάλη εταιρεία ζητά αποθηκάριο