Διερευνητική επαφή της Ε.Π.Ο. με Λονδίνο και Γερμανία για τον Τελικό – «Παίζει» και η Κύπρος

Η Ε.Π.Ο. αναμένεται σήμερα (01/02) να κάνει μια πρώτη διερευνητική επαφή με Λονδίνο και Γερμανία, προκειμένου να βρεθεί Γήπεδο για τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ «παίζει» και το σενάριο της Κύπρου.

Φαίνεται πως θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουμε να συνηθίζουμε στην ιδέα ότι ο φετινός Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet θα διεξαχθεί εκτός συνόρων. Ή, τουλάχιστον, πως η Ε.Π.Ο. θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, προκειμένου το μεγάλο ραντεβού να δοθεί εκτός Ελλάδας.

Σήμερα, λοιπόν, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναμένεται κάνει μια πρώτη διερευνητική επαφή με Λονδίνο και Γερμανία, στέλνοντας επιστολές στις αντίστοιχες ομοσπονδίες, προκειμένου να ζητήσει γήπεδο για τον τελικό. Αν τώρα η απάντηση -όποτε έρθει- είναι αρνητική, υπάρχει και plan B της διοίκησης Μπαλτάκου, και είναι η Κύπρος!

Ωστόσο, σε πρώτο πλάνο για την ώρα είναι Λονδίνο και Γερμανία, για ευνόητους λόγους, αφού τόσο στη βρετανική πρωτεύουσα όσο και στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης ζουν και σπουδάζουν χιλιάδες Έλληνες, που θα γεμίσουν όποιο Γήπεδο φιλοξενήσει το ματς. Μόνο στη Γερμανία ζουν μισό εκατομμύριο ομογενείς! Στην Ε.Π.Ο. θα περιμένουν να δουν τι διαθέσιμα Γήπεδα υπάρχουν -αν υπάρχουν- και στη συνέχεια θα επιλεγεί η φθηνότερη λύση.

Θυμίζουμε, βάσει της προκήρυξης της διοργάνωσης, ο φετινός Τελικός θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό. Αλλά η λύση του Βόλου αποκλείεται υπό τον φόβο νέων επεισοδίων. Μένει να δούμε αν θα… αποκλειστούν και όλα τα υπόλοιπα ελληνικά γήπεδα, για να δούμε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet για πρώτη φορά εκτός συνόρων.

sport-fm.gr