Διέρρευσαν οι πίνακες διαιτητών της Super League!

Μπορεί οι πίνακες διαιτητών για την σεζόν 2019-20 να μην έχουν κατατεθεί ακόμα, αλλά τα ονόματά τους διέρρευσαν σε παράγοντες ΠΑΕ κάτι που έχει προκαλέσει την αντίδραση τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Α.Ε.Κ.

Νέο θέμα με τον Μέλο Περέιρα και την Super League. Όπως αναφέρει η LiveSport διέρρευσαν τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν αγώνες στην Super League της περιόδου 2019-20 σε παράγοντες πριν ακόμα κατατεθούν επίσημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας παράγοντες ενημερώθηκαν για τους διαιτητές που το όνομά τους θα είναι στους πίνακες κι επικοινώνησαν με αυτούς που κινδύνευαν να βρεθούν εκτός πινάκων για να τους κάνουν γνωστό ότι θα σφυρίξουν κανονικά.

Όπως ήταν λογικό το όλο σκηνικό προκάλεσε την αντίδραση του Ολυμπιακού και της Α.Ε.Κ. προς τον αρχιδιαιτητή, με τις δύο ομάδες να επιμένουν στην απομάκρυνσή του.

Μάλιστα, υπάρχει και δήλωση παράγοντα της Super League που αναφέρει: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το μοντέλο που έχει επιβάλει η FIFA στην ΚΕΔ, δηλαδή η σύνθεσή της να αποτελείται από ξένους διαιτητοπαράγοντες. Το πρόβλημα το έχουμε με τον Περέιρα. Πρέπει να αποχωρήσει από την προεδρία της ΚΕΔ. Ας φέρουν τον Κολίνα ή ας αναβαθμίσουν τον Μαρίν. Ο Περέιρα δεν μπορεί να συνεχίσει με όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα».

gazzetta.gr