Διευθυντής Σχολείου στον Άλιμο δεν άναβε θέρμανση γιατί δεν ήταν στις… αρμοδιότητές του

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, αποκάλυψε πως διευθυντής σχολείου στον Δήμο του κρατούσε κλειστή τη θέρμανση για τα παιδιά, επειδή δεν ήταν στις αρμοδιότητές του να την ανάβει.

Απίστευτη καταγγελία έκανε ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης. Όπως ανέφερε, Διευθυντής Σχολείου στον Δήμο του κρατούσε κλειστή τη θέρμανση για τα παιδιά, καθώς θεωρούσε πως ήταν προσβλητικό και όχι στις αρμοδιότητές του να την ανάβει!

Μάλιστα, σε μια συμβολική κίνηση ο δήμαρχος προχώρησε στην «υποτιμητική» κίνηση και άναψε τη θέρμανση του Σχολείου.

Αναλυτικά σε ανάρτησή του στα social media αναφέρει:
«ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

Εδώ και μία εβδομάδα, Διευθυντής σχολικής μονάδας στον Άλιμο κρατούσε κλειστή την θέρμανση στο σχολείο, με αποτέλεσμα τα παιδιά να κάνουν μάθημα στο κρύο και να ταλαιπωρούνται.

Γιατί; Επειδή, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι «προσβλητικό» και «μειωτικό» για έναν Διευθυντή ή έναν εκπαιδευτικό να ασχολείται με την θέρμανση του Σχολείου! Δεν προβλέπεται, λέει, στα καθήκοντά τους…

Δεν έχω ξανακούσει ποτέ κανέναν παρόμοιο ισχυρισμό από κανέναν εκπαιδευτικό ή διευθυντή, ούτε από τον Άλιμο, ούτε από ολόκληρη την Ελλάδα. Το ακούσαμε, όμως, δυστυχώς και αυτό…

Διαπιστώνοντας σήμερα ποια είναι η κατάσταση, ο Δήμος μας παρενέβη, άναψε την θέρμανση και το σχολείο αύριο θα υποδεχτεί, ζεστό και ασφαλές, τους μαθητές.

Θα έχουμε, επίσης, τον νου μας, για να μην ξαναπαγώσουν παιδιά και εκπαιδευτικοί, αφού ο Επικεφαλής του Σχολείου αρνείται να ασχοληθεί με τέτοια «υποτιμητικά» για το κύρος του ζητήματα.

Αντί για πολλά άλλα, και πέρα από τις ευθύνες που πρέπει να αναζητηθούν, δύο μόνο λέξεις μου έρχονται στον νου και ας τις ακούσουν καλά οι αρμόδιοι: ΝΤΡΟΠΗ και ΚΑΤΑΝΤΙΑ…».

sport-fm.gr