«Δε δικαιολογείται ο τραυματισμός της Μαίρης Χρονοπούλου στο σημείο που βρέθηκε» (Video)

«Θρίλερ» εκτυλίσσεται γύρω από την πτώση που είχε η Μαίρη Χρονοπούλου στο σπίτι της στην Παιανία και που την οδήγησε στον θάνατό της, έπειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας της στο Νοσοκομείο.

Ο κ. Δημήτρης Χατζημιχάλης, δικηγόρος και φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο «T-live» το μεσημέρι της Τρίτης 10/10.

Όπως τόνισε, η ηθοποιός φορούσε ένα ματωμένο νυχτικό που της αφαιρέθηκε κατά τη μεταφορά της στον «Ευαγγελισμό».

«Ξαφνικά έγινε αυτό που έγινε κι έφυγε από τη ζωή. Οι συνθήκες που έγινε, έχουν δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά και προβληματισμούς. Δεν είναι τόσο το νυχτικό, αλλά ο τρόπος και το σημείο που βρέθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Δε δικαιολογεί τον τραυματισμό της. Δηλαδή βρέθηκε σε ένα χαλί. Όταν πέσει κάποιος σε ένα χαλί, δε χτυπάει τόσο δυνατά το κεφάλι του ώστε να δημιουργηθεί αυτό το τραύμα και το αιμάτωμα που επέφερε τον θάνατό της.

Επίσης, όταν πέσει κάποιος από τα σκαλιά, συνήθως πέφτει μπροστά.

Εδώ, είχαμε το εξής παράδοξο: ενώ υποτίθεται έπεσε από τα σκαλιά, το κεφάλι της βρέθηκε από τη μεριά προς τα σκαλιά ενώ θα έπρεπε να είναι τα πόδια της. Οι συνθήκες του τραυματισμού της είναι περίεργες» είπε χαρακτηριστικά στο «T-live» o κ. Χατζημιχάλης.

Στη συνέχεια, ο γνωστός δικηγόρος αποκάλυψε ότι η Αστυνομία κάλεσε δύο μάρτυρες για το τυπικό μέρος με το πιστοποιητικό της νεκροτομής και στη συνέχεια της αποτέφρωσης στη Ριτσώνα.

«Θα πάνε η οικιακή βοηθός και ένας φίλος της που τη βρήκαν τραυματισμένη για να καταθέσουν και να πιστοποιήσουν ότι είναι εκείνη και στη συνέχεια εκτιμώ ότι θα ξεκινήσει μία διαδικασία διερεύνησης της όλης υπόθεσης και θα δοθούν απαντήσεις σε πολλά ερωτηματικά, όπως το θέμα του ασθενοφόρου, που δε βρέθηκε από πού είναι.

Είναι από το Ε.Κ.Α.Β., είναι κάποια ιδιωτική εταιρία; Δεν βρέθηκε ακόμα, έτσι ώστε να ερωτηθούν και οι τραυματιοφορείς για το πώς βρήκαν τη Μαίρη Χρονοπούλου» σημείωσε ο κ. Χατζημιχάλης, μιλώντας στη Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με ένα κλικ ΕΔΩ

 

Διαβάστε επίσης: Κόρινθος: Φορτηγό «λαμπάδιασε» εν κινήσει στην Εθνική Οδό (Video)