Δικαστικά προβλήματα για τον Λαζόπουλο για δηλώσεις του για τα ΑΜΕΑ στο «Αλ Τσαντίρι»

Ήταν Φεβρουάριος του 2016 όταν ο Λάκης Λαζόπουλος προκάλεσε σάλο με ένα κείμενό του που ακούστηκε στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» εκείνης της βραδιάς στον ALPHA.

«Ο Σόιμπλε έχει δύο εμμονές όσο και να φανεί σκληρό αυτό που θα πω όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μια καρέκλα σιγά – σιγά, το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα εγώ το λέω παράνοια το λέω παραφροσύνη ποιες είναι οι εμμονές του», ανέφερε στον μονόλογό του ο παρουσιαστής της εκπομπής ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από μερίδα του κοινού.

Μετά από εκείνη την εκπομπή ο πρόεδρος του Πειραϊκού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων αποφάσισε να καταθέσει αγωγή σε βάρος του Λάκη Λαζόπουλου, η οποία έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί πρώτη φορά την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Β. Δημητριάδης, πρόεδρος του ΠεΣΚα διεκδικεί αποζημίωση ύψους 80.000 ευρώ για ηθική βλάβη και προσβολή προσωπικότητας από το Λάκη Λαζόπουλο και υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί του παρουσιαστή και σεναριογράφου στιγμάτισαν εκ νέου τους κινητικά ανάπηρους, αφού -κατά τον ίδιο- στο στίγμα της σωματικής αναπηρίας προστέθηκε αυτό της ψυχικής νόσου.

dailymedia.gr