Δε δήλωσε συμμετοχή στην Α’ Ε.Π.Σ. ο Άρης Αιτωλικού – Στη θέση του ο Κεραυνός Γαβαλούς;

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας σχετικά με τις δηλώσεις Α’ Κατηγορίας περιόδου 2023 – 2024.

Μέσω αυτής γίνεται γνωστό πως το Σωματείο του Άρη Αιτωλικού δε δήλωσε συμμετοχή στην Α’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να έχουν επικυρώσει την παρουσία τους στο νέο Πρωτάθλημα έντεκα Σωματεία. 

Μάλιστα, σε ανακοίνωσή του στα Social Media στο Facebook το ίδιο το ιστορικό Σωματείο αναφέρθηκε σε αυτή την εξέλιξη λέγοντας το εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ» γνωστοποιεί ότι η ομάδα μας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της για τη συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2023-24.

Πρόκειται για μια δύσκολη απόφαση, η οποία πάρθηκε μετά τις δύο Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν που η παρουσία και η συμμετοχή των μελών, φίλων και κάθε ενδιαφερόμενου ήταν ΜΗΔΕΝΙΚΗ και δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί βιώσιμη λύση για την ασφαλή κάθοδο της στην Α’ κατηγορία, παρά τις φιλότιμες και πολυήμερες προσπάθειες μας.

Με αυτά τα δεδομένα και μπροστά στο κίνδυνο ακόμη και να ανασταλεί η λειτουργία του Συλλόγου, η συμμετοχή του ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ στο Πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ήταν μονόδρομος.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο προπονητικό επιτελείο που μέσα από σωστή οργάνωση και μεθοδική δουλειά να αναλάβει την αναδημιουργία – αναγέννηση της ομάδας, στηριζόμενη στους υπάρχον νεαρούς ποδοσφαιριστές, παιδιά από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου αλλά και τις ευρύτερης περιοχής και σε έμπειρους ποδοσφαιριστές «ΣΗΜΑΙΕΣ» όλα αυτά τα χρόνια της ομάδας μας».

Κατά συνέπεια ο Άρης Αιτωλικού έχει ένα περιθώριο πέντε ημερών έως την Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 να δηλώσει συμμετοχή στη Β’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Όσον αφορά το δικό του κενό στην Α’ Ε.Π.Σ. η ίδια η Διοργανώτρια Αρχή καλεί το Σωματείο Κεραυνός Γαβαλούς που κατέλαβε την 3η θέση στο περσινό Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας να δηλώσει συμμετοχή εάν το επιθυμεί αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αποφασίσει και να το δηλώσει έως την Τετάρτη, 16 Αυγούστου και ώρα 12:00.


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

 

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωση-απάντηση Νικάκη στην ανακοίνωση της «Νέας Εποχής» για τα Σωματεία της Ε.Π.Σ.