Οι δηλώσεις Κασσελάκη – Αχτσιόγλου | Στις 12 η συνάντηση του νέου Προέδρου με τον Τσίπρα

Συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα θα πραγματοποιήσει ο νέος Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.

Οι δύο άνδρες θα συναντηθούν στο γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού στη Βουλή, στις 12:00, προτού ο κ. Κασσελάκης αναλάβει τα νέα καθήκοντά του στην Κουμουνδούρου.

Σημειώνεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νέος Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. συγκεντρώνοντας το 57% των ψήφων, έναντι 43% της Έφης Αχτσιόγλου. Συνολικά, ψήφισαν περίπου 135.000 νέα και παλιά μέλη.

«Στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος. Από αύριο αρχίσει η σκληρή δουλειά» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Κασσελάκης. «Σήμερα το φως κέρδισε, η ελπίδα γίνεται το μέλλον μας». σημείωσε και ευχαρίστησε τον Νίκο Παππά αλλά και όλους τους εθελοντές της καμπάνιας του, που όπως είπε «δε θα ήμασταν εδώ απόψε, χωρίς αυτούς».

Η Έφη Αχτσιόγλου τηλεφώνησε στον Στέφανο Κασσελάκη και τον συνεχάρη για τη νίκη του, ενώ λίγο αργότερα προχώρησε σε δηλώσεις τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ολοκληρώθηκε σήμερα μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Η κοινωνία κοιτάζει προς τα εμάς. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήρθαν στην κάλπη” τόνισε η κα. Αχτσιόγλου.

«Αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας για να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στον κόσμο», σημείωσε.

ertnews.gr

 

Διαβάστε επίσης: Και ο Θάνος Μωραΐτης στους πανηγυρισμούς για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη (Video)