Δημ. Καπώνης στον Antenna Star: «Θέλουμε ισχυρό ΠΑ.ΣΟ.Κ. από την πρώτη Κυριακή» (Ηχητικό)

Σύντομα στην Αιτωλοακαρνανία ο Νίκος Ανδρουλάκης

Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου 2023, ο κ. Δημοσθένης Καπώνης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ., με αφορμή την ανακοίνωση των ονόματων των υποψηφίων που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. στις επερχόμενες εκλογές.

Ο κ. Καπώνης, μεταξύ άλλων, είπε «εμείς θέλουμε και ζητάμε ισχυρό ΠΑΣΟΚ από την πρώτη Κυριακή, όμως αν δεν λάβουμε αυτήν την ισχυρή εντολή να ξέρουν οι πολίτες ότι θα μπούμε σε περιπέτειες αστάθειας γιατί το μόνο που ενδιαφέρει τους άλλους είναι η καρέκλα», και συμπλήρωσε «εμείς λέμε μια φορά εκλογές και εκείνοι λένε δυο και τρεις φορές με στόχο την αυτοδυναμία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον σχεδιασμό του Κινήματος, υπογραμμίζοντας την δέσμευση του κ. Ανδρουλάκη, ότι «αν οι πολίτες του δώσουν ισχυρή εντολή θα τους την ανταποδώσει με αξιοπρέπεια ανοίγοντας διάλογο για ένα πεδίο προγραμματικών συγκλίσεων, χωρίς κανένα παζάρι εξουσίας».

Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Καπώνη, ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας, θα βρεθεί σύντομα στην Αιτωλοακαρνανία.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Δημοσθένη Καπώνη στον Antenna Star 103.5: