Αγρίνιο
Δημαρχείο Αγρινίου: Γιώργος Παπαναστασίου και Κοσμάς Παπαγρίβας συζήτησαν για την ασφάλεια των πολιτών
Στο Δημαρχείο Αγρινίου το πρωί της Τετάρτης (11/03) ο Γιώργος Παπαναστασίου και ο Κοσμάς Παπαγρίβας συζήτησαν -μεταξύ άλλων- και για την ασφάλεια των πολιτών.
Στο Δημαρχείο Αγρινίου το πρωί της Τετάρτης (11/03) ο Γιώργος Παπαναστασίου και ο Κοσμάς Παπαγρίβας συζήτησαν -μεταξύ άλλων- και για την ασφάλεια των πολιτών.
Σε ανάρτησή του, ο Δήμαρχος Αγρινίου αναφέρει τα εξής:
«Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον νέο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, Ταξίαρχο Κοσμά Παπαγρίβα, θέσαμε το πλαίσιο συντονισμού, ανοιχτής επικοινωνίας και κοινής προσπάθειας για την αντιμετώπιση ζητημάτων που σχετίζονται άμεσα με την καθημερινότητα και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.
Συζητήσαμε ειδικότερα θέματα αντιμετώπισης παραβατικότητας, καθώς και τον συντονισμό της συνεργασίας μας για τη διαχείριση και ρύθμιση του κυκλοφοριακού, με στόχο την καλύτερη λειτουργία της πόλης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και μια δημιουργική συνεργασία για το καλό της τοπικής μας κοινωνίας».
Διαβάστε επίσης: Ο Καιρός (11/03): Ηλιοφάνεια στο Αγρίνιο, έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
























