Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βούρκωσε στην εκπομπή για το «ροζ» βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Το μέρος της συντρόφου του πήρε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», με αφορμή τις «επιθέσεις» και τα χυδαία σχόλια που δέχεται η Ιωάννα Τούνη.

Ζωντανά στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (27/9) η Χριστίνα Ορφανίδου. Η πρώην παίκτρια του «Big Brother» μίλησε ανοιχτά για το «ροζ βίντεο» που κυκλοφόρησε πέρσι με πρωταγωνίστρια την ίδια, όσο εκείνη βρίσκονταν στο ριάλιτι.

Πάνω στη συζήτηση που γινόταν στο πλατό, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε για την αντίστοιχη περιπέτεια που είχε περάσει πριν από λίγους μήνες η σύντροφός του, Ιωάννα Τούνη.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην αρχή δε μπορούσε να μιλήσει από τη συγκίνηση, ωστόσο στη συνέχεια ξέσπασε εναντίον όλων εκείνων, που προσπαθώντας να κάνουν κακό στις πρώην συντρόφους τους, δημοσιεύουν στο διαδίκτυο βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές.

«Δε στενοχωριέμαι. Είναι το εύκολο θύμα όλων των ανθρώπων που βλέπουν όλους εμάς στην τηλεόραση, το παρουσιαστικό τους και μπαίνουν σε μια εύκολη κριτική. Έλα μωρέ, η Χριστίνα είναι αυτή η κοπέλα, η Ιωάννα, ο Δημήτρης… Όλοι νομίζουν πως αυτό που μας έχει χαριστεί είναι μέσα από το κρεβάτι μας. Και επειδή διαρρέει κάτι, επιβεβαιώνονται. Αυτή θα γυρίσει στο σπίτι της και θα αντιμετωπίσει όχι μόνο την οικογένειά της, αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό. Είναι πολύ δύσκολο ένας άνθρωπος να προχωρήσει τη ζωή του. Δεν είναι εύκολο για τον νέο σύντροφο. Και μένα ξέρεις τι είναι να μου στέλνουν μηνύματα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μου λένε αυτό το πράγμα; Μπορείς να το αντέξεις; Εννοείται μου στέλνουν μηνύματα. Δεν έχουν πάρει όχι παιδεία από το σπίτι τους. Αυτό πρέπει να το δουλέψεις μόνος σου» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

newsbomb.gr