Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αναλαμβάνει Σύμβουλος Αναπτυξιακού στην Ε.Ο.Κ.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανέλαβε ρόλο συμβούλου στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Ε.Ο.Κ. και στις Εθνικές Ομάδες μέχρι 18 ετών.

Μία ξεχωριστή συνεργασία αρχίζει από σήμερα η Ε.Ο.Κ. και το Τμήμα Ανάπτυξης του Μπάσκετ, που υποδέχεται τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο άνθρωπος που έγραψε τη δική του σημαντική ιστορία ως Αθλητής στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Μπάσκετ, αναλαμβάνει τον ρόλο του Συμβούλου στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Ομοσπονδίας, όπως επίσης και στις Εθνικές Ομάδες μέχρι 18 ετών.

«Δέχτηκα με χαρά την πρόταση να συνεργαστώ με ανθρώπους που περάσαμε πολλά χρόνια και πολλές στιγμές μαζί στα γήπεδα και έχουμε αναπτύξει σταθερές σχέσεις σεβασμού, εκτίμησης και φιλίας, για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε τα νέα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ και να τα βοηθήσουμε να εξελιχθούν. Η προοπτική είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά και τιμητική, νιώθω ότι υπάρχει μεγάλη ευθύνη και είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε κάτι καλό», είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας. Αυτή, εκτός από τον συμβουλευτικό ρόλο, προβλέπει και τη συμμετοχή του σε εκπαιδευτικές ημερίδες.