Ο Λ. Δημητρογιάννης στον Antenna Star με σημαντικές ειδήσεις για φυσικό αέριο και ενέργεια (Ηχητικό)

Σημαντικές ειδήσεις προέκυψαν από τη σημερινή συνέντευξη του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας κ. Λάμπρο Δημητρογιάννη στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου.

Η πρώτη είδηση είναι ότι σύντομα θα υπογραφούν όλες οι απαραίτητες συμβάσεις μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Δ.Ε.Δ.Α., ώστε να ξεκινήσει το οραματικό έργο της έλευσης του φυσικού αερίου στη Δυτική Ελλάδα και την Αιτωλοακαρνανία.

Μάλιστα, σε ότι αφορά την Αιτωλοακαρνανία, ο αποθηκευτικός χώρος έχει βρεθεί και βρίσκονται κοντά στο Αγρίνιο.

Η άλλη είδηση είναι ότι το καλοκαίρι θα ξεκινήσει η κατασκευή του μεγάλου ενεργειακού έργου στο Μεσολόγγι που θα ελαφρύνει  ενεργειακά 140.000 αγρότες και 305.000 πολίτες.

Ο κ. Δημητρογιάννης στη συνέντευξη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην ενεργειακή κρίση, την Εκτροπή του Αχελώου καθώς και στο νέο πρόγραμμα Αγροτικού εξηλεκτρισμού,

Παράλληλα, άφησε αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο αντιπολιτεύεται ο πρώην Περιφερειάρχης κ. Κατσιφάρας και εμφανίστηκε βέβαιος για την επικράτηση της Παράταξης του κ. Φαρμάκη στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές.

Ακούστε, όλη, τη συνέντευξη του κ. Λάμπρου Δημητρογιάννη στον Antenna Star 103.5: