Δήμος Αγρινίου: Ασφαλτόστρωση Τμήματος της Οδού 25ης Μαρτίου (Photos)

Ένα σημαντικό έργο ολοκληρώνεται με την ασφαλτόστρωση μεγάλου Τμήματος της οδού 25ης Μαρτίου, πρώην Μάνου Κατράκη, και γίνεται ασφαλές και λειτουργικό για οδηγούς και πεζούς.

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της Οδού 25ης Μαρτίου από την οδό Αγ. Ιωάννου Ρηγανά (φανάρια) έως την οδό Φιλελλήνων (νέος κυκλικός κόμβος).

Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν με τοποθέτηση κάθετης και οριζόντιας διαγράμμισης. Οι εργασίες υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του έργου της «Λειτουργικής αναβάθμισης του Επιχειρηματικού Κέντρου στη Νοτιοανατολική Είσοδο πόλης Αγρινίου» από το Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020».

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε το έργο και είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την πορεία των εργασιών που εκτελούνται: «Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας στην περιοχή με την ασφαλτόστρωση της οδού 25ης Μαρτίου. Το συγκεκριμένο έργο είναι τμήμα ολοκληρωμένου σχεδιασμού που περιλαμβάνει ένα σύνολο παρεμβάσεων που ήδη υλοποιήθηκαν στη Νοτιοανατολική είσοδο του Αγρινίου. Με ικανοποίηση παρακολουθούμε το σχέδιο μας να παίρνει σάρκα και οστά εξασφαλίζοντας καλύτερο επίπεδο ζωής στους συμπολίτες μας.

Η προσπάθεια να κάνουμε την πόλη μας ακόμη καλύτερη είναι διαρκής και καθημερινή».