Δήμος Αγρινίου: Εγκαίνια Κ.Δ.Α.Π. στη Γαβαλού (Photos)

Ένα ακόμη νέο Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Αγρινίου λειτουργεί από σήμερα στη Γαβαλού  για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. 

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Αγρινίου θα φιλοξενεί 50 παιδιά δημιουργώντας συνθήκες που τους επιτρέπουν να αναπτύξουν δημιουργικές δραστηριότητες, να εκπαιδευτούν και  να διασκεδάσουν. 

Τα εγκαίνια έκανε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ο οποίος αναφέρθηκε στις προσπάθειες των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές του Δήμου για αύξηση των  παρεχόμενων υπηρεσιών:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί συνεχώς αναβαθμίζουμε τις Κοινωνικές Παροχές με τη δημιουργία Δομών που καλύπτουν τις ανάγκες  των συμπολιτών μας  στις Δημοτικές Ενότητες. Το νέο Κ.Δ.Α.Π. στη Γαβαλού, όπως και πριν από λίγες ημέρες στη Γραμματικού, επιβεβαιώνει τη σημαντική δουλειά που γίνεται στις υπηρεσίες του Δήμου. Ο πρόεδρος της ΚΟΙ.ΠΑ. Γιάννης Βασιλείου και οι εργαζόμενοι στέκονται με σεβασμό στο πλευρό των  οικογενειών και των παιδιών». 

Παρόντες στα εγκαίνια ο Αντιπεριφερειάρχης  Λ. Δημητρογιάννης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γ. Φαρμάκης, ο Αντιδήμαρχος Β. Φωτάκης, ο πρόεδρος της ΚΟΙ.ΠΑ. Γ. Βασιλείου και τα μέλη του Δ.Σ., ο Πρόεδρος της Κ. Γαβαλούς Ανδρέας Γούλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ν. Θεοδωρόπουλος και η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού Βούλα Αρτίκου – Γουργολίτσα.