Δήμος Αγρινίου: Εκσυγχρονισμός οικιακού εξοπλισμού Παιδικών Σταθμών του Κ.Δ.Α.Π.μεΑ (Photos)

Στον εκσυγχρονισμό του οικιακού εξοπλισμού των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και του Κ.Δ.Α.Π.μεΑ προχώρησε ο Δήμος Αγρινίου.

Συγκεκριμένα η ΚΟΙ.Π.Α. και το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Εγκαταστάσεων ανανέωσαν τις ηλεκτρικές συσκευές στους παιδικούς σταθμούς σε Γαβαλού, Ματαράγκα, Παπαδάτες, Λεπενού, Αγγελόκαστρο και Αγρίνιο.

Όπως εξήγησαν ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Σκαρτσάρης και ο Θύμιος Γρίβας υπήρξε συνεργασία των υπηρεσιών για την ολοκλήρωση των εργασιών.

«Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί με συντονισμό και καλή συνεργασία των υπηρεσιών μας, προχωρήσαμε στην ανανέωση των συσκευών διευκολύνοντας ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα των ωφελούμενων.

Φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε καλύτερο περιβάλλον και καλύτερες υπηρεσίες στα παιδιά που περνούν ωφέλιμο χρόνο στις Δομές του Δήμου Αγρινίου», ανέφερε ο κος. Σκαρτσάρης.

Η ΚΟΙ.Π.Α. εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον πρόεδρο της Καμαρούλας Αλέξη Μέρμηγκα για την παραχώρηση οικοπέδου στους ωφελούμενους Κ.Δ.Α.Π.μεΑ προκειμένου να δημιουργήσουν το δικό τους λαχανόκηπο.

Μέρος των παραγομένων προϊόντων θα διατεθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου.

]

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Σε εξέλιξη Εθελοντική Αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο