Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου: 19 Δεκεμβρίου η εκδίκαση των ενστάσεων Λύρου – Καραπάνου

Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου: 19 Δεκεμβρίου η εκδίκαση των ενστάσεων Λύρου – Καραπάνου

Για τις 19 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε στο Διοικητικό Δικαστήριο, η συζήτηση των ενστάσεων του Δήμαρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρου και του υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Καραπάνου, λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Όπως είναι γνωστό αυτό το διάστημα οι δικηγόροι απέχουν από τα καθήκοντά τους ως ένδειξη διαμαρτυρία για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Συνεπώς όλες οι δίκες αναβάλλονται.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως οι δικηγόροι του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Σπύρου Διαμαντόπουλου έλαβαν ειδική άδεια από τον Δικηγορικό Σύλλογο Μεσολογγίου επειδή πρόκειται για ιδιαίτερη υπόθεση.

Δεν συνέβη όμως το ίδιο και για τον δικηγόρο του κ. Λύρου, Αχιλλέα Παπουτσάκη, ο οποίος ανήκει στον Δικηγορικό Σύλλογο Πάτρας, που δεν του έδωσε την σχετική άδεια.

Εξ’ αυτού του λόγου η υπόθεση αναβλήθηκε και θα συζητηθεί στις 19 Δεκεμβρίου, αν ως τότε έχει λήξει η απεργία των δικηγόρων.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι ενιστάμενοι υποστηρίζουν ότι έγιναν κάποιες παραλείψεις κατά την εκλογική διαδικασία, πράγμα που επηρέασε το εκλογικό αποτέλεσμα.

aixmi-news.gr

 

Διαβάστε επίσης: H διπλή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου