Δημοσιεύτηκε η διακήρυξη του διαγωνισμού για το 7ο Γυμνασίου Αγρινίου

Με μια ιδιαίτερη ανάρτηση γεμάτη από κοινωνική ευαισθησία η μαθητική κοινότητα του 7ου Γυμανσίου κοινοποίησε στο προφίλ που διατηρεί στο fb, το παρακάτω μήνυμα:

«Μέσα στην γενική δυσκολία των ημερών, Iδιαίτερα Xαρούμενη η μέρα για το 7ο Γυμνάσιο Αγρινίου, την γειτονιά μας, την πόλη. Δημοσιεύτηκε η διακήρυξη για τον διαγωνισμό Ανέγερσης του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου!!! Προχωρούμε…

Μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα μέλη της μαθητικής κοινότητας προς τον Δήμαρχο Αγρινίου #ΓιώργοΠαπαναστασίου και τα στελέχη του Δήμου Αγρινίου που έτρεξαν, πραγματικά έτρεξαν, προσπάθησαν, ξεπέρασαν δυσκολίες με ιδιαίτερη ταχύτητα και έλυσαν γρίφους που χρόνιζαν και εμπόδιζαν την ανέγερση του νέου σχολικού κτιρίου.

Θα κερδίσει η περιοχή, η πόλη, τα παιδιά μας.

Θυμόμαστε και τιμούμε την προσπάθεια της #ΚωνσταντίναςΚατσαρή η οποία ως Αντιδήμαρχος Παιδείας εργάστηκε για το όραμα αυτό και των προηγούμενων Δ/των του 7ου Γυμνασίου και των καθηγητών του για τον αγώνα εύρεσης οικοπέδου και δημιουργίας του νέου σχολείου. Για το όραμα του νέου σχολικού κτιρίου αγωνίστηκαν η ΕΛΜΕ, οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας (είτε σαν Σύλλογος είτε ως πολίτες), οργανώσεις της πόλης, πολιτικές παρατάξεις του Δήμου, ενεργοί πολίτες.

Για όλους αυτούς, για όλους μας, η εκπλήρωση του χρέους προς τους νεότερους είναι υποχρέωση και χαρά.»

Να θυμίσουμε κλείνοντας αυτή την αναφορά ότι το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, θα παράγει πράσινη ενέργεια με εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ και θα διαθέτει γήπεδα άθλησης, ράμπες εισόδου, χώρους πρασίνου, καθώς και θέσεις στάθμευσης. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι €3.500.000.


«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr, Antenna-Star.gr