Η Δημοτική Αρχή Πατρέων στον Εορτασμό των Θεοφανείων – Δήλωση Δημάρχου (Βίντεο)

Η Δημοτική Αρχή παρέστη σήμερα στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Θεοφανείων στην Πάτρα.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και οι Αντιδήμαρχοι, Διονύσης Πλέσσας και Ανδρέας Αθανασόπουλος, παρέστησαν στην Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας και στην συνέχεια στην τελετή κατάδυσης του Σταυρού από το Μόλο της Αγίου Νικολάου.

Οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Κορδάς και Βασίλης Θωμόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέας Παπανικήτας και ο Αντιπρόεδρος Παντελής Βακάλογλου, παρέστησαν στην τελετή που έγινε στην Δεξαμενή.

Στην τελετή που έγινε, αργότερα, στο Κολυμβητήριο του ΝΟΠ, παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μελάς και Δημήτρης Πελεκούδας και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, Τάκης Πετρόπουλος.

Στην Δοξολογία στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Παραλία Πατρών παρέστη  η Αντιδήμαρχος Ιουλία Γιαννιτσοπούλου.

 

Ο Δήμαρχος Πατρέων, μετά την τελετή, έκανε στα ΜΜΕ την ακόλουθη δήλωση:

«Χρόνια πολλά. Να φωτιστούμε, να γίνουν ξεκάθαρα τα πράγματα και η πόλη μας και η χώρα να βρουν το δρόμο όπου αυτοί που αγωνίζονται και χτίζουν τον τόπο μας να μπορούν να βρουν στην ζωή τους αυτά για τα οποία μοχθούν και τα οποία δικαιούνται. Από μας θα εξαρτηθεί προς τα πού θα πάνε τα πράγματα.

Καλή φώτιση σε όλους ώστε να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα, να δούμε τις αιτίες και να παλέψουμε  γι’ αυτά που θα έπρεπε να είναι λυμένα όπως η δουλειά για όλους με δικαιώματα και όλα εκείνα για τα οποία αγωνιζόμαστε».