Δυναμικό ξεκίνημα για τον Πρόεδρο της Κωνωπίνας – Βοηθούν και οι συμπολίτες

Εργασίες επιδιόρθωσης και αποψίλωσης των αγροτικών δρόμων της Κωνωπίνας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή ο νέος δραστήριος πρόεδρος της Κωνωπίνας Χρήστος Καψογιώργος μαζί με την νέα Αντιδήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας Αθηνά Καρέλου.

Οι εργασίες με μηχανήματα του Δήμου και με την βοήθεια εθελοντών θα συνεχιστούν μέχρι να βελτιωθεί η προσβασιμότητα σε όλους τους αγροτικούς δρόμους

Στα μέσα της εβδομάδας με την βοήθεια συμπολιτών του ξεκίνησαν έγιναν οι απαραίτητες εργασίες καθαρίσματος και συντήρηση στο υδραγωγείο της Κωνωπίνας.

Από πληροφορίες που έχουμε ετοιμάζονται αλλαγές και εργασίες συντήρησης στο περιφερειακό ιατρείο της Κωνωπίνας έτσι ώστε να γίνει πιο εύκολη η πρόσβαση των ηλικιωμένων και η παραμονή του ιατρού και των ασθενών εντός του χώρου.

Παράδειγμα προς μίμηση ο Χρήστος Καψογιώργος που θέλει να βελτιώσει την καθημερινότητα των συμπολιτών του και μαζί με την νέα δημοτική αρχή να λύσει πάγια προβλήματα της Κωνωπίνας.

Ο Πρόεδρος της Κωνωπίνας όλα αυτά τα προγραμματίζει και τα πραγματοποιεί στον ελεύθερο του χρόνιο που πλέον τον αφιερώνει στο χωριό του

Μπράβο Χρήστο συνέχισε έτσι γιατί αν αναλογιστεί κανείς τον σκοπό και την ύπαρξη των προέδρων των μικρών χωριών ,τότε θα καταλάβει ότι είναι αυτό που προσφέρεις εσύ με τους εθελοντές συγχωριανούς σου και την στήριξη του δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στους Κωνωπινιώτες που βοηθούν τον Χρήστο Καψογιώργο προσφέροντας εθελοντική εργασία για να βελτιωθεί η καθημερινότητα τους

xiromerobest.gr