Το Ε.Κ.Α.Β. για τη δωρεά ασθενοφόρου στο Νοσοκομείο Ι.Π. Μεσολογγίου

Το Ε.Κ.Α.Β. για τη δωρεά ασθενοφόρου στο Νοσοκομείο Ι.Π. Μεσολογγίου

Πιο αναλυτικά:

«Παραλαβή δωρεάς ενός πλήρους εξοπλισμένου ασθενοφόρου οχήματος για τον Τομέα Ε.Κ.Α.Β. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Την, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Τομέα Ε.Κ.Α.Β. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου η παραλαβή της δωρεάς ενός πλήρους εξοπλισμένου ασθενοφόρου οχήματος εκ μέρους της κας. Αθηνάς Παπαχρήστου.

Η κα. Αθηνά Παπαχρήστου προέβη σε αυτή την αξιέπαινη δωρεά του νέου ασθενοφόρου προς τον Τομέα Ε.Κ.Α.Β. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου εις μνήμη του συζύγου της Δημήτρη Παπαχρήστου, αναγνωρίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο εμπράκτως το ξεχωριστό κοινωνικό έργο των διασωστών του Ε.Κ.Α.Β., οι οποίοι 24 ώρες το 24ώρο, 365 μέρες τον χρόνο είναι επιφορτισμένοι με τη διαχείριση και την αντιμετώπιση όλων των επειγόντων περιστατικών.

Το νέο αυτό ασθενοφόρο, το οποίο παράλαβε ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β. Νίκος Παπαευσταθίου, θα ενδυναμώσει την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Τομέα Ε.Κ.Α.Β. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, ενισχύοντας και διασφαλίζοντας το κοινωνικό αγαθό της δημόσιας δωρεάν υγείας προς όλους τους πολίτες της περιοχής.

Στην Τελετή παραλαβής της δωρεάς του νέου ασθενοφόρου του Τομέα Ε.Κ.Α.Β. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, παρευρέθηκαν ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης, η Διευθύντρια του Παραρτήματος του Ε.Κ.Α.Β. Πάτρας ιατρός Αγγελική Κανελλοπούλου, η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου Ελένη Φιλιπποπούλου, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, ο Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας, προσωπικό του Γ.Ν. Μεσολογγίου, εκπρόσωποι των εργαζομένων αλλά και διασώστες του Τομέα του Ε.Κ.Α.Β. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου».

 

Διαβάστε επίσης: 6η Υγειονομική Περιφέρεια: «Η δωρεά της κας. Παπαχρήστου ενισχύει τον στόλο των νέων ασθενοφόρων»