Ε.Ο.Δ.Υ.: Σε Σαργιάδα, Ποταμούλα και Κυπάρισσο επιπλέον διαγνωστικοί έλεγχοι την Τετάρτη

Σημεία Δωρεάν Ελέγχου Covid-19 ΚΟμΥ ΕΟΔΥ, 07 Σεπτεμβρίου 2022, στην Αιτωλοακαρνανια: 

Στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων, εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ, οι ΚΟΜΥ (Κινητές Ομάδες Υγείας) Αγρινίου θα πραγματοποιήσουν αύριο Τετάρτη 7/9  δειγματοληψίες με Rapid test Covid-19 για το ευρύ κοινό στα παρακάτω σημεία:

  • Παλαιά Λαχαναγορά       9.00-15.00
  • Σαργιάδα                         9.00-10.30

(Κοινοτικό Γραφείο)

  • Ποταμούλα                    11.00-12.30

( πλατεία )

  • Κυπάρισσος                   13.00-14.00

( έξωθεν Δημοτικού Σχολείου )

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν τον ΑΜΚΑ τους προς διευκόλυνση της διαδικασίας.

Οι ανήλικοι θα συνοδεύονται υποχρεωτικά από ενήλικα, που εάν δεν είναι ο γονέας τους, οφείλουν να προσκομίζουν έγγραφη συγκατάθεση του γονέα για τη λήψη του test, επικυρωμένη από τα ΚΕΠ ή μέσω gov.gr.

Επίσης, Κινητές Ομάδες Υγείας του Ε.Ο.Δ.Υ. για τη διενέργεια δειγματοληψιών με Rapid test Covid-19, θα βρίσκονται στο Μεσολόγγι (ΚΑΠΗ Μεσολογγίου), 08:30-15:30.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.