Η Ε.Ο.Ε.Δ. Ι.Π. Μεσολογγίου για τις έρευνες δέκα ημέρων και τον εντοπισμό της 68χρονης (Photos)

Έπειτα από ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας προς την Ε.Ο.Ε.Δ.  Ι.Π. Μεσολογγίου για να συνδράμει σε έρευνα εξαφάνισης γυναίκας 68 ετών στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.

Η ΕΟΕΔ με υπομονή και επίμονες προσπάθειές επί 10ημέρου με χερσαία πεζοπόρα κλιμάκια, έρευνες από αμφίβιο κλιμάκιο με βάρκες και έρευνες από αέρος με drone της ομάδος υπό τον συντονισμό του Αρχηγού Τσιρόγλου Διονυσίου η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με την ανεύρεση.

Η εξαφανισμένη Ε.Κ. εντοπίστηκε δυστυχώς νεκρή. Ο εντοπισμός έγινε στις όχθες του ποταμού Αχελώου από αμφίβιο κλιμάκιο της Ε.Ο.Ε.Δ απογευματινές ώρες τις 2 Απριλίου 2021 αξιολογώντας και εύρημα του drone.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής, που με την παρουσία του εκεί οι διασώστες της ΕΟΕΔ ξεκίνησαν την προσπάθεια ανάσυρσης της σορού.

Η Αστυνομία με τη σειρά της ειδοποίησε τις αρμόδιες υπηρεσίες (ΕΚΑΒ).

«Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της 68χρονης και στους συγγενείς της. Για εμάς η έρευνα ήταν μονόδρομος και δεν θα σταματάγαμε εάν δεν την βρίσκαμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους διασώστες της Ε.Ο.Ε.Δ για την υπομονή και επιμονή που έδειξαν λειτουργώντας παραπάνω από επαγγελματίες και την Ελληνική Αστυνομία για την συνεργασία. Τέλος ευχαριστώ τον διασώστη πιλότο μας χειριστή drone Νίκο Πατούλια», δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ Διονύσης Τσιρόγλου.