Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου: Με κλιμάκιο στις περιοχές της Θεσσαλίας για βοήθεια (Photos)

Κλιμάκιο της Ε.Ο.Ε.Δ Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου βρέθηκε από τις πρώτες ώρες και για 5 μέρες στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας για να συνδράμει στους συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Το  κλιμάκιο επιχείρησε σε απεγκλωβισμούς συνανθρώπων μας,σε άντληση υδάτων, μεταφορά τραυματιών ,μεταφορά ασθενών,διανομή φαγητου,νερών φαρμάκων κ.α.

Βλέποντας τις ανάγκες από κοντά, αποφασίσαμε την συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας και την διοχέτευση της στα χωριά που είχαν τις περισσότερες ανάγκες.

Χάρη σε όλους εσάς, επωνύμους και ανώνυμους καταφέραμε και συγκεντρώσαμε μία από τις μεγαλύτερες ανθρωπιστικές βοήθειες,την οποία και τα πήγαμε και την μοιράσαμε πόρτα πόρτα από χωριό σε χωριό.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παρακάτω συλλόγους για την προσφορά τους :

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑΜΝΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΑΛΑΤΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΟΥΡΙΑΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ & ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ &ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΤΟΒΡΥΣΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΕΣΙΝΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΩΠΩΛΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Και φυσικά τον ιδιοκτήτη του Μεγάλου Φορτηγού ΣΠΥΡΟ ΡΕΒΕΚΗ που μας παραχώρησε την κινητή του περιουσία που χωρίς αυτή θα ήταν αδύνατη η μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας.
Αποστολή της Ε.Ο.Ε.Δ θα πάει για τρίτη φορά και για οσο χρειαστεί την Τρίτη 26/9 στην πληγείσα περιοχή της Θεσσαλίας αυτή την φορά με δύο ρόλους.

Ο πρώτος θα είναι η μεταφορά και δεύτερης ανθρωπιστικής βοήθειας και ο δεύτερος ρόλος θα είναι να είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας για τυχόν αντιμετώπιση καταστροφών καθώς αυτές τις μέρες η ΕΜΥ δίνει επικίνδυνα και έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή.

Και οι τρεις αποστολές της Ε.Ο.Ε.Δ (μαζί με την μεθαυριανή)  θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν αν δεν μας στήριζαν οικονομικά οι παρακάτω συνάνθρωποι μας :

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΛΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΕΒΕΚ
ΔΙΕΞΟΔΟΣ & ΚΟΡΔΟΣΕΙΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΑΠΠΑ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ
ΝΩΝΤΑΣ ΠΑΝΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΛΕΣΙΑΔΑΣ
ΚΟΚΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΕΥΗ ΚΑΡΝΑΧΩΡΙΤΗ

Να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Σοφάδων Θάνο Σκάρλο και τον συνεργάτη του Κωνσταντίνο Παρλαβάντζα για την συνεργασία που έχουμε!

Τέλος ένα Μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη και Διασώστες της Ε.Ο.Ε.Δ που με αυταπάρνηση βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή και πάντα  δίπλα στους συνανθρώπους τους όταν τους

χρειάζονται..

Για την Ε.Ο.Ε.Δ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Ο Πρόεδρος: Διονύσης Τσιρόγλου

Δείτε εικόνες:

 

Διαβάστε επίσης: ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου: «Έλαμψε» στο 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας (Photos)