Ε.Π.Ο.: Με 53 «ναι» και 6 «όχι» υπερψηφίστηκαν τα πεπραγμένα της διοίκησης Γραμμένου

Υπερψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός της Ε.Π.Ο., μόλις 6 ψήφους συγκέντρωσε το μπλοκ του Ολυμπιακού, ενώ υπήρχαν και 4 «παρών».

Με ευρεία πλειοψηφία -όπως άλλωστε αναμενόταν- εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. ο διοικητικός απολογισμός της διοίκησης του Βαγγέλη Γραμμένου.

Ειδικότερα, 53 Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων και Π.Α.Ε. ενέκριναν τον διοικητικό απολογισμό, ο οποίος συνάντησε μόλις 6 «όχι», ενώ 4 Ενώσεις ψήφισαν «παρών».

Συγκεκριμένα, δεν ενέκρινε τα πεπραγμένα της διοίκησης μόνο η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, καθώς και η Ε.Π.Σ. Πειραιά, Ηλείας, Λασιθίου, Ηρακλείου και Χανίων.

«Παρών» ψήφισαν οι Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς-Ιθάκης και Λακωνίας.

Από τις Π.Α.Ε., απουσίαζαν ο Άρης, η Λάρισα, ο Ο.Φ.Η., ο Πανιώνιος και ο Παναιτωλικός.

Χούμπελ: «Να αντιμετωπίσετε τη βία, τα στημένα και τις δυσφημιστικές δηλώσεις»

Μετά την υπερψήφιση του διοικητικού απολογισμού της Ε.Π.Ο., τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, που απευθυνόμενος προς τις Π.Α.Ε. και τις Ε.Π.Σ. ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Πρέπει να αντιμετωπίσετε τη βία, τα στημένα παιχνίδια, τις δυσφημιστικές δηλώσεις και τα παράπονα για τη διαιτησία. Όχι τον πόλεμο μεταξύ σας.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί επ’ αόριστο η κατάσταση με τον ερχομό ξένων διαιτητών. Πρέπει να δώσετε την ευκαιρία στους Έλληνες διαιτητές να αγωνιστούν.

Πρέπει να λειτουργήσετε στο πλαίσιο των κανόνων και να είστε ενωμένοι».

Άρης Ασβεστάς – sport-fm.gr