Ε.Π.Ο.: Εκτελεστικός Γραμματέας ο Φιλιππούσης, Αναπληρωτής Πρόεδρος ο Δημητρίου

Φιλιππούσης, Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρης ανέλαβαν τις σημαντικές θέσεις στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Συγκροτήθηκε την Δευτέρα (5/4) σε σώμα η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο., που συνεδρίασε για πρώτη φορά υπό την προεδρία του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Όπως προέκυψε, νέος Εκτελεστικός Γραμματέας της ομοσπονδίας στη θέση του Αλέξη Δέδε, αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος διευθυντής επικοινωνίας της Ε.Π.Ο., Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Προηγουμένως, ο Θοδωρής Ζαγοράκης παραιτήθηκε από το δικαίωμα που του δίνει το Καταστατικό να προτείνει ο ίδιος τον Εκτελεστικό Γραμματέα και έτσι ο Φιλιππούσης προτάθηκε από τον Παναγιώτη Δημητρίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ψηφίστηκε από 11 μέλη εκ των 17, καθώς ο Τάκης Αγραφιώτης (Super League – Ολυμπιακός) διαφώνησε με τη διαδικασία και αποχώρησε, ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης (πρόεδρος Super League – Παναθηναϊκός) απείχε επειδή δεν είχε εξουσιοδότηση από τη λίγκα για να πάρει θέση, το ίδιο ακριβώς και για τους ίδιους λόγους έπραξε ο πρόεδρος της Ένωσης Super League 2-Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ενώ οι Αλέξης Αλεξίου (Super League – A.E.K.) και Μάκης Γκαγκάτσης (Super League – Π.Α.Ο.Κ.) ψήφισαν λευκό.

Από εκεί και πέρα, νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ομοσπονδίας ψηφίστηκε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου (με 16 υπέρ και 1 κατά) και β’ Αντιπρόεδρος ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πέλλας, Στέργιος Αντωνίου.

Την θέση του ταμία αναλαμβάνει ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Δυτικής Αττικής, Κλέαρχος Τζαφέρης.

sport-fm.gr