Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας: Ορισμός Προσωρινής Διοίκησης – Η λίστα με ονόματα

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του agriniara.gr η διορισθείσα προσωρινή Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, θα κληθεί να συνεδριάσει απόψε Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.

Στη συνεδρίαση αυτή θα συνέλθει σε σώμα, όπως ορίζει ο νόμος και το καταστατικό και θα διευθετηθεί ποιος θα αναλάβει την προεδρία όπως και ποια από τα 18 μέλη που όρισε το Πρωτοδικείο Ι.Π. Μεσολογγίου θα έχουν ρόλο τον ρόλο των 15 τακτικών και ποια των τριών αναπληρωματικών μελών του προσωρινού συμβουλίου της Ένωσης.

Τα 10 από τα 18 Μέλη αποτελούν προτάσεις της έκπτωτης Διοίκησης Παπαχρήστου και τα οκτώ αποτελούν προτάσεις του Πάνου Τάγκαλου. Ουσιαστικά, με απλά μαθηματικά και αν δεν υπάρξουν εκπλήξεις, αυτό μεταφράζεται σε εκλογή του Βασίλη Νικάκη ως προσωρινού Προέδρου, όπως και σε πλειοψηφία 9-6 για τις προτάσεις Παπαχρήστου.

Ωστόσο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία απόψε το βράδυ για να γίνει γνωστή η σύσταση της νέας προσωρινή διοίκησης μέχρι να οριστούν Εκλογές στην Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Αναλυτικά τα ονόματα των 18 Μελών της προσωρινής Διοίκησης:

 1. Βασίλης Νικάκης
 2. Μάκης Μπελεβώνης
 3. Στράτος Αποστολάκης
 4. Γιώργος Τέγας
 5. Γιάννης Βισβίκης
 6. Ηλίας Τσιαντής
 7. Γιώργος Σπανός
 8. Ελένη Καλοκλήρου
 9. Μελέτης Πατρινός
 10. Χρήστος Τέγας
 11. Αλέξανδρος Ζωγράφος
 12. Γιαννούλα Σταθοπούλου
 13. Δημήτρης Καλοκλήρος
 14. Γεωργία Λιάκου
 15. Πάνος Δάλαρης
 16. Μάκης Μπότσιος
 17. Αλέξανδρος Τσιακούμης
 18. Κώστας Κατεφίδης

Πρέπει να τονιστεί ότι σκοπός αυτής της προσωρινής Διοίκησης είναι να διενεργήσει κάθε απαραίτητη και επείγουσα πράξη διαχείρισης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας, όπως και να την οδηγήσει σε αρχαιρεσίες για την εκλογή κανονικής και όχι προσωρινής διοίκησης.

Οι Εκλογές αυτές λοιπόν πρέπει να διενεργηθούν σε περίπου ένα μήνα, με απόλυτη διαφάνεια, για το καλό του Τοπικού Ποδοσφαίρου και όχι για τα προσωπικά συμφέροντα οποιουδήποτε άλλου.

Μπάμπης Τσιρώνης – agriniara.gr