«Έφυγε» ο αδερφός του Ντιέγκο Μαραντόνα (Video)

Ο αδερφός του Ντιέγκο Μαραντόνα, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 52 χρονών.

Άλλο ένα μέλος της οικογένειας Μαραντόνα «έφυγε» από τη ζωή. Ο Ούγκο Μαραντόνα, αδερφός του Ντιέγκο, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 52 ετών. Ο αδερφός του θρυλικού «Ντιέγκο» πέθανε από καρδιακή ανακοπή στο σπίτι, σε προάστιο της Νάπολης, ο διέμενε τα τελευταία χρόνια.

Ο Ούγκο ήταν ο μικρότερος από τους τρεις αδερφούς Μαραντόνα, οι οποίοι έπαιξαν επαγγελματικά ποδόσφαιρο. Όπως και ο μεγαλύτερός του αδερφός ξεκίνησε τη καριέρα από την Αρχεντίνος Τζούνιορς και το 1987 πήρε την πρώτη του μεταγραφή στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Άσκολι. Ακολούθησε η Ράγιο Βαγεκάνο, η Ραπίντ Βιέννης και στη συνέχεια μικρότερες ομάδες όπως η Ντεπόρτιβο Ιτάλια, η Προγκρέσο, η Φουτούρες, η Αβίσπα Φουκουόκα, η Κονσαντόλε Σαπόρο και η Τορόντο Ιταλία το 1999.

Όταν αποχώρησε από την αγωνιστική δράση έμεινε για ένα διάστημα στην Αργεντινή. Στη συνέχεια, μετακόμισε στο Πουέρτο Ρίκο υπό τον ρόλο του πρέσβη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της πατρίδας του. Μάλιστα, ανέλαβε και την τεχνική ηγεσία της Πουέρτο Ρίκο Αϊλάντερς στο USL των Η.Π.Α.

Ωστόσο, ο δρόμος τον οδήγησε ξανά στην Ιταλία, όπου εργάστηκε ως προπονητής σε διάφορες ακαδημίες ομάδων της Νάπολης.

Σταύρος Χελάκης – overfm.gr