Εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Αγρινίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης» για τη νέα σχολική χρονιά

Με την ευχή του Τοποτηρητή Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιεροθέου θα συνεχιστεί για 12η συνεχόμενη χρονιά η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης».

Έπειτα από παράκληση πολλών γονέων οι εθελοντές καθηγητές θα προσφέρουν για ακόμα μια χρονιά αφιλοκερδώς.

Η Σχολική Επιτροπή του Δήμου Αγρινίου μας παραχώρησε τις αίθουσες του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου, στο οποίο θα λειτουργήσει και εφέτος το Κοινωνικό Φροντιστήριο, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου και τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο για θέματα παιδείας και Αθλητισμού κ. Χρήστο Ζαρκαβέλη.

Οι εγγραφές για τη φετινή χρονιά θα γίνονται στο γραφείο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου τη Τρίτη 6, τη Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 9 – 12 το πρωί και μόνο το απόγευμα της Τετάρτης 6 – 8.

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι:
1. εκκαθαριστικό χρήσης 2021
2. υπεύθυνη δήλωση με τα στοιχεία του γονέα / κηδεμόνα στην οποία να δηλώνεται: «ότι για λόγους οικονομικούς αδυνατώ να στείλω το παιδί μου (όνομα, τάξη και κατεύθυνση Λυκείου που θα πάει το παιδί) σε φροντιστήριο. Παρακαλώ να το εγγράψετε στο Κοινωνικό Φροντιστήριο στην τάξη…, κατεύθυνση… και στα μαθήματα …»
3. Βεβαίωση από το σχολείο που θα φοιτήσει το έτος 2022- 2023, με την οποία να βεβαιώνεται ότι ο ενδιαφερόμενος/ενδιαφερόμενη είναι εν ενεργεία μαθητής/μαθήτρια.

Επειδή, ο αριθμός των μαθητών στις αίθουσες θα είναι περιορισμένος, αφενός για την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων και αφετέρου για την προστασία μαθητών και καθηγητών σε περίπτωση νέας έξαρσης του Covid-19, θα κρατηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Τέλος, λόγω διορισμού πολλών καθηγητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, απευθύνουμε πρόσκληση και σε όσους καθηγητές επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικό έργο για την περίοδο 2022-2023 και ιδιαιτέρως σε μαθηματικούς, χημικούς, φυσικούς, καθηγητές πληροφορικής και οικονομίας, αλλά και καθηγητές άλλης ειδικότητας που επιθυμούν να προσφέρουν. Όποιος επιθυμεί μπορεί να καλέσει στα τηλέφωνα: 6973-388623 και 6938-298085.

Καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά!