Εγγραφές στις Σχολές Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Από τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιούνται οι εγγραφές στις Σχολές Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

Στο Μεσολόγγι, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης» (Ταχ. Διεύθ.: Πνευματικό Κέντρο Ι. Μητροπόλεως, Γ. Χονδρού και Κανατά – Τηλ. 6972-206514 και 6986-168492) λειτουργεί με τμήματα βυζαντινής μουσικής και παραδοσιακών μουσικών οργάνων (ούτι, κιθάρα, μπουζούκι, παραδοσιακά κρουστά, βιολί, κανονάκι, κλαρίνο)

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Φάρος Ορθοδοξίας» στην Πλατεία Κέννεντυ (Τηλ. Επικοινωνίας 26310-26549).

Στο Αγρίνιο, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «ΔΑΥΪΔ Ο ΨΑΛΜΩΔΟΣ» (Ταχ. Διεύθ: Αγίας Τριάδος 2 – Tηλ. 26410 31083) λειτουργεί με τμήματα βυζαντινής μουσικής, παραδοσιακής μουσικής και παραδοσιακών μουσικών οργάνων: κρητική και πολίτικη λύρα, κρητικό και πολίτικο λαούτο, βιολί, παραδοσιακά κρουστά, κανονάκι, κλαρίνο και έγχορδα – πνευστά.

Επίσης λειτουργεί Τμήμα Πρακτικής Ψαλτικής.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στη Διεύθυνση της Σχολής, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 18:00 – 19:30.

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο – «Photopolis»: Αναβολή προβολής ταινιών μικρού μήκους στον Δημ. Κινηματογράφο «Ελληνίς»