Εγκλωβισμένοι στο Λιμάνι της Πάτρας 50 εκδρομείς

Μια απίστευτη ταλαιπωρία υπέστησαν 50 εκδρομείς, που έφτασαν στο λιμάνι της Πάτρας με προορισμό την Ιταλία. Την ώρα που επιβιβάστηκαν στο πλοίο, τους ενημέρωσαν ότι δεν έχει γίνει κράτηση των εισιτηρίων τους από το ταξιδιωτικό γραφείο που έχει αναλάβει το ταξίδι!

Οι 50 εκδρομείς είχαν πληρώσει από 500 ευρώ ο καθένας, σε συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο της Αθήνας, με την τιμή να περιλαμβάνει τόσο τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, όσο και τη διαμονή στην Ιταλία.

Έκπληκτοι διαπίστωσαν όχι μόνο ότι δεν έχει γίνει κράτηση των εισιτηρίων τους, αλλά ούτε κράτηση του ξενοδοχείου που τους είχαν ενημερώσει ότι θα έμεναν.

«Προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με την ιδιοκτήτρια του γραφείου, ωστόσο είναι εξαφανισμένη. Δε σηκώνει κανένα τηλέφωνο, ούτε το κινητό της, ούτε του γραφείου», δήλωσε επιβάτιδα του γκρουπ.

Μόλις έγινε γνωστό στα μέλη του γκρουπ ότι η κράτησή τους… δεν υπάρχει, έφτασαν στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας και υπέβαλαν μήνυση.

«Μας έφαγε τα χρήματα. 500 ευρώ πληρώσαμε ο καθένας και μας είπαν ότι είναι όλα κλεισμένα. Και φθάσαμε στην Πάτρα και μας είπαν ότι δεν υπάρχουν εισιτήρια», αναφέρει η προαναφερθείσα κυρία.

Το tempo24.news κατάφερε να επικοινωνήσει με το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο, εκπρόσωπος του οποίου ήταν ενήμερος για τα όσα διαδραματίστηκαν στην Πάτρα.

Όπως ανέφερε, η ιδιοκτήτρια του ταξιδιωτικού γραφείου υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από λίγες ώρες και διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Στην ερώτηση για ποιον λόγο δεν είχε γίνει η κράτηση των εισιτηρίων και της διαμονής, αφού τα μέλη του γκρουπ είχαν καταβάλει το ποσό που τους ζητήθηκε εκείνος απάντησε:

«Δεν είμαστε σίγουρο για αυτό. Μια κυρία από το γκρουπ ήταν υπεύθυνη να συγκεντρώσει τα χρήματα και να τα καταβάλει στο γραφείο μας. Δεν ξέρω αν το έκανε, θα φανεί από τα παραστατικά της τράπεζας».

Όταν ρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να ξεκινήσει το λεωφορείο, το οποίο έχει μισθώσει το γραφείο, με προορισμό την Πάτρα, αν δεν έχουν καταβληθεί τα χρήματα, ανέφερε ότι δεν μπορεί να απαντήσει αυτή τη στιγμή καθώς είναι αναστατωμένος από την κατάσταση της υγείας της ιδιοκτήτριας.

Πάντως, τα μέλη του γκρουπ, τα οποία είναι ιδιαιτέρως αναστατωμένα, έχουν επιβιβαστεί και πάλι στο λεωφορείο με προορισμό την Αθήνα.