Εικόνες καταστροφής στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου (Photos)

Αναγνώστης των μέσων της «Agrinio365» Media Group κατήγγειλε την αυθαιρεσία που επικρατεί στο Πάρκο του Αγρινίου και τις εικόνες καταστροφής που προκάλεσαν κάποιοι ασυνείδητοι .

Δείτε το σχετικό υλικό.

«Πριν από λίγο έγινα μάρτυρας της απαράδεκτης κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει ορισμένα από τα μέρη του κεντρικού πάρκου της πόλης. Οι εικόνες που σας αποστέλλω αποτυπώνουν με τον πιο θλιβερό τρόπο την…κατάντια του συγκεκριμένου μέρους και την πλήρη αδιαφορία των αρμόδιων αρχών.

Συγκεκριμένα κοντά στη βόρεια είσοδο του πάρκου όπου δεσπόζει η πανέμορφη, αιωνόβια βελανιδιά του Κώστα Χατζόπουλου, βρέθηκαν ψησταριές και τα υπολείμματα μιας φωτιάς καθώς και τραπεζοκαθίσματα που κάποιος είχε την έμπνευση να τοποθετήσει πέριξ του δέντρου.

Το χειρότερο όμως ήταν η κυριολεκτικά βάναυση επίθεση που δέχτηκαν τα δέντρα που βρίσκονται στο σημείο. Πολλά από αυτά φέρουν κακώσεις από καρφιά και φυσικά όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες, η ίδια η βελανιδιά-που αποτελεί ιστορικής και πολιτισμικής σημασίας δέντρο για την πόλη του Αγρινίου-δέχτηκε το μεγαλύτερο πλήγμα αφού κάποιος είχε τη φαεινή ιδέα να γράψει πάνω στον κορμό της με τεράστιες σιδερένιες πρόκες τα αρχικά ΕΑΠ.»