Εισαγγελική έρευνα σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι για την έξαρση της Covid-19

Εισαγγελική παραγγελία για έρευνα των αιτιών της έξαρσης της Covid-19 σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι 

Στους Αστυνομικούς Διευθυντές του Αγρινίου και του Μεσολογγίου, σύμφωνα με πληροφορίες, κοινοποιήθηκε έγγραφη παραγγελία του Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, η οποία απευθυνόταν πρωτίστως στους δύο Εισαγγελείς Πρωτοδικών των δύο παραπάνω πόλεων, με την οποία ζητά από τις δικαστικές και αστυνομικές αρχές να πραγματοποιήσουν έρευνα για το κατά πόσο εφαρμόστηκαν ή μη τα προληπτικά μέτρα αντιμετώπισης της διάδοσης της Covid-19, τα οποία ήταν σε ισχύ κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, αλλά και πριν απ’ αυτή, στις δύο μεγάλες πόλεις του νομού.

Ήδη, οι αστυνομικές αρχές του Αγρινίου και του Μεσολογγίου έχουν αρχίσει να οργανώνουν σιγά – σιγά τη διαδικασία της συγκέντρωσης των καταθέσεων και ανάλογα με τις ευθύνες που θα προκύψουν αναμένεται να ακολουθήσουν ποινικές διώξεις.

Οι Επιτάφιοι την Μεγάλη Παρασκευή και η περιφορά τους, ο αναστάσιμος «συνωστισμός», τα πάρτι στους υπαίθριους χώρους μαγαζιών της πόλης, καθώς και το πάρτι του δασυλλίου του Αγ. Χριστοφόρου, βρίσκονται στο επίκεντρο αυτών ερευνών.


Αίθουσα Σύνταξης
«Αgrinio365» Media Group | AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr