«Εκατομμυριούχος»: Σταμάτησε την κατάλληλη στιγμή η Αγρινιώτισσα Νανά Πλεξίδα (Video – Photos)

Η Αγρινιώτισσα Νανά Πλεξίδα σταμάτησε την κατάλληλη στιγμή και έγινε «Εκατομμυριούχος» σε δραχμές κερδίζοντας 3.000 ευρώ στο επεισόδιο που προβλήθηκε στην Prime Time ζώνη του ΑΝΤ1 την Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024.

Μικρή δεν έπαιζε με κούκλες αλλά έκανε κοντρό και σουτάκια με μπάλα Ποδοσφαίρου.

Από μικρή αγαπούσε τη μπάλα και μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον «Βασιλιά» των ομαδικών αθλημάτων.

Ήταν Ποδοσφαιρίστρια σε ομάδα της Ζακύνθου αλλά και Προπονήτρια.

Μιλώντας με τους συνεργάτες του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού «Εκατομμυριούχος» τους αποκάλυψε κάτι πολύ γλυκό και αθώο πως μικρή έλεγε πως όταν μεγαλώσει θα παντρευτεί τον Αρναούτογλου με τον Γρηγόρη να λέει χιομοριστικά «φοβάμαι μην εμφανιστεί με τίποτα βέρες, γιατί δεν είμαι έτοιμος, θα πρέπει να ρωτήσω τη μαμά μου αλλά και το κοινό της εκπομπής».

Στο παιχνίδι δήλωσε συμμετοχή για να ανοίξει μαζί με τη δίδυμη αδερφή της ένα κέντρο που θα συνδυάζει τα φιλολογικά και τη γυμναστική.

Η ίδια δεν έκρυψε τη χαρά της που τον γνωρίζει από κοντά και αφού τη ρώτησε ο Γρηγόρης μήπως έχει μαζί της κανένα κουτάκι η ίδια δε δίστασε να του απαντήσει πως «αν δεν ήξερα πως ήσουν δεσμευμεύνος θα μπορούσα να το έχω».

Στη συνέχεια της είπε πως δηλώνει θαυμαστής της γιατί λατρεύει το Γυναικείο Ποδόσφαιρο και εύχεται η Ελλάδα να καταφέρει να φτάσει σε ένα επίπεδο Παγκοσμίου Κυπέλλου.


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

 

Διαβάστε επίσης: Η Ε.Ρ.Τ. World τιμά την «Έξοδο του Μεσολογγίου» με την προβολή ντοκιμαντέρ