Εκατοντάδες κόσμου στη Συναυλία της Μαρίζας Ρίζου στη Ναύπακτο (Photos)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Μαρίζας Ρίζου στη Ναύπακτο, την Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022, που διοργάνωσε ο Τομέας Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υπό τον Αντιπεριφερειάρχη, Νικόλαο Κοροβέση και με την αιγίδα του Δήμου Ναυπάκτου

Η Μαρίζα Ρίζου, μία από τις πιο ταλαντούχες καλλιτέχνιδες της γενιάς της, κατάφερε να ξεσηκώσει τους ακροατές της σε μία συναυλία με έμπνευση και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, παλιότερα, καινούρια,  πρωτότυπες διασκευές, πρόζα, ενέργεια, κέφι και διάδραση.

Εκατοντάδες πολίτες απόλαυσαν μία όμορφη μελωδική βραδιά, ενώ το κοινό καλωσόρισε με ομιλία της, η Περιφερειακή Σύμβουλος, Αμαλία   Βούλγαρη. Επίσης, ο Περιφερειάρχης  Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης,  απέδωσε έναν ευγενή χαιρετισμό στην εξαίρετη καλλιτέχνιδα.       

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαο Κοροβέση  η εν λόγω μουσική συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο του βασικού στόχου του Τομέα Πολιτισμού της Π.Δ.Ε. που είναι πρώτιστα η πολιτιστική αφύπνιση των πολιτών  μέσα από την πραγματοποίηση εκδηλώσεων και  καλλιτεχνικών project, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν, να καλλιεργήσουν την αισθητική τους, να συνδεθούν με το νόημα κάθε μορφή τέχνης και να ενισχύσουν παράλληλα τους κοινωνικούς τους δεσμούς.

Επιπρόσθετα, τονίζεται ότι  σημαντική αρχή από μέρους του Τομέα Πολιτισμού είναι και  η επιλογή  τοποθεσιών με ξεχωριστό περιβάλλον, αλλά και μνημειακή αξία ούτως ώστε οι εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται στον ιδανικότερο αισθητικά χώρο, ώστε να συνυφαίνονται δημιουργικά και παραγωγικά η υλικοτεχνική υποδομή μιας τοποθεσίας με την πνευματικότητα που καλλιεργεί η κάθε πολιτιστική δραστηριότητα.