Εκλογές 2023 – ΠΑ.ΣΟ.Κ.: Υποψήφιος ο γιος του αείμνηστου Βουλευτή της Ε.Δ.Α. Γρηγόρη Λαμπράκη

Σε πυρετώδεις ρυθμούς δουλεύουν στη Χαρ. Τρικούπη για τις εκλογές, με τα ονόματα των υποψηφίων να έχουν «κλειδώσει». Στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. οριστικοποιούν τα ψηφοδέλτια, τα οποία θα επικυρωθούν στην αυριανή (29.01.2023) συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Πληροφορίες της Ε.Ρ.Τ. αναφέρουν ότι υποψήφιοι με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα είναι ο γιος του δολοφονημένου Βουλευτή Λαμπράκη, καθώς και ο Νίκος Σαργκάνης.

Σύμφωνα με στελέχη, τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ανακοινωθεί η υποψηφιότητα με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. του γιού του αείμνηστου Βουλευτή της Ε.Δ.Α. Γρηγόρη Λαμπράκη. Αναμένεται μάλιστα να ενταχθεί σε ψηφοδέλτιο «αυξημένου πολιτικού κύρους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενεργό συμμετοχή στα ψηφοδέλτια θα έχει ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης, ο οποίος πιθανόν να είναι στο Επικρατείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ενώ όλοι οι νυν Βουλευτές θα κατέβουν στις Εκλογικές τους Περιφέρειες.

Ενδεικτικά κάποιες υποψηφιότητες:

Στο Ρέθυμνο, ο Αθλητικογράφος Βασίλης Σκουντής. Στη Ροδόπη ο Γιώργος Πεταλωτής

Στον Β3’ Νότιο Τομέα Αθηνών: Παύλος Χρηστίδης, Στέφανος Ξεκαλάκης και Τόνια Αντωνίου

Στον Β1΄ Βόρειο Τομέα Αθηνών: μεταξύ άλλων, Ανδρέας Λοβέρδος, Παναγιώτης Βλάχος, Μιλένα Αποστολάκη, ο δημοσιογραφος Ανδρέας Παπαδόπουλος, Έφη Χαλάτση, Κατερίνα Μπατζελή.

Στον Β2’ Δυτικό Τομέα της Αθήνας: Νάντια Γιαννακοπούλου, Μιχάλης Καρχιμάκης, Θανάσης Κατερινόπουλος, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Στάμου.

Ανατ. Αττική: Ο πρώην Γραμματέας Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Α’ Αθηνών: Κώστας Σκανδαλίδης, Παύλος Γερουλάνος, Ρωξάνη Μπέη. Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα.

Στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Ε.Ρ.Τ., απορρίπτουν την πόλωση που καλλιεργούν όπως λένε Ν.Δ. και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και το δίλημμα των εκλογών που θέτει ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι: «Ή με αυτούς που είναι ικανοί για όλα, αρκεί να έχουν μια θέση εξουσίας ακόμη και εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος, των θεσμών και της Δημοκρατίας ή με αυτούς που είναι διατεθειμένοι να τα θυσιάσουν όλα για κοινωνική ειρήνη, και ευημερία».

Με πληροφορίες από Ε.Ρ.Τ. – newsit.gr