Εκλογές Η.Π.Α. 2020: Η κομψή Τζιλ Μπάιντεν και το supermodel Μελάνια (Video)

Εκλογές Η.Π.Α. 2020: Μπορεί οι σύζυγοί τους να βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο εκείνες προβλέπεται να κλέψουν αρκετή από τη λάμψη τους!

Κορυφώνεται το εκλογικό θρίλερ στις Η.Π.Α. με τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζο Μπάιντεν να «μονομαχούν» για την καρέκλα του Λευκού Οίκου, ωστόσο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι δυο κυρίες πίσω από τους υποψήφιους.

Τζιλ Μπάιντεν και φυσικά η πανέμορφη Μελάνια Τραμπ είναι οι δυο κυρίες που θα λάμψουν στα φλας των φωτογράφων, με τις δυο να ακολουθούν παράλληλους βίους ως προς το lifestyle.

Ποια είναι η Τζιλ Μπάιντεν
Η επόμενη πρώτη κυρία, αν εκλεγεί ο Τζό Μπάιντεν, είναι ιδανικό παράδειγμα.

Ο Τζο και η Τζιλ Μπάιντεν παντρεύτηκαν το 1977, πέντε χρόνια μετά την πρώτη τραγωδία που σημάδεψε τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ: η πρώτη του σύζυγος και η κόρη τους σκοτώθηκαν σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Οι δύο γιοι του Μπο και Χάντερ, ήταν εκείνοι που ουσιαστικά την επέλεξαν για τον πατέρα τους.

Λίγα χρόνια αργότερα ο Μπο θα χάσει τη ζωή του από καρκίνο. Δε θα μπορούσε να αντέξει την τριπλή τραγωδία αν δεν ήταν η Τζίλ.

Η Τζιλ Μπάιντεν υπήρξε πάντα δυναμική και διακριτική στο πλευρό του συζύγου της.Η ήρεμη δύναμη που μετά από 43 χρόνια του δίνει ενέργεια.

 

Μελάνια Τραμπ: Η πανέμορφη πρώτη κυρία
Η σημερινή πρώτη κυρία είχε ταυτιστεί από την πρώτη στιγμή με τη «σύζυγο τρόπαιο» του διάσημου και ισχυρού συζύγου της. Αυτό δεν την ενοχλούσε, όταν το 1999 παντρεύτηκε τον διάσημο επιχειρηματία και σόουμαν Ντόναλντ Τραμπ.

Μέχρι τη στιγμή που έκανε το όνειρο της πραγματικότητα. Έγινε πρώτη κυρία στον Λευκό Οίκο. «Μπορείτε να φανταστείτε ότι θα γίνετε κάποτε Πρώτη Κυρία;» ήταν η ερώτηση, με την Μελάνια να απαντά: «Θα είμαι πολύ παραδοσιακή σαν την Τζάκι Κένεντι».

Από εκείνη τη στιγμή, οι σέξι εμφανίσεις εξαφανίστηκαν. Το μοντέλο από τη Σλοβενία έδωσε τη θέση της σε μία αινιγματική Πρώτη Κυρία…

Η εκθαμβωτική αλλά ψυχρή ομορφιά της, είναι ο λόγος που ο πρόεδρος τη θέλει στο πλευρό του. Οι λίγοι που γνωρίζουν την περίεργη σχέση τους, ξέρουν ότι η τρίτη σύζυγος του, του ασκεί μία ανεξήγητη επιρροή.

Η αλήθεια είναι ότι η επιρροή της Μελάνια συναγωνίζεται με την επίδραση που του ασκεί και η κόρη του Ιβάνκα. Και αυτό η Πρώτη Κυρία δεν το χώνεψε ποτέ.

newsbomb.gr