Εκλογές Π.Ο.ΑΣ.Υ.: Επανεκλογή του Αγρινιώτη Χρήστου Μαυραγάνη στο νέο Δ.Σ.

Ολοκληρώθηκαν την 31/10/2021 οι διήμερες (30 – 31/10/2021) εργασίες του 31ου Εκλογοαπολογιστικού Πανελλαδικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας, που πραγματοποιήθηκε μετά από αναβολές εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας και το οποίο εξέλεξε τα νέα συνδικαλιστικά μας όργανα για την επόμενη τριετή θητεία, σύμφωνα με τους νόμους και τις καταστατικές διατάξεις λειτουργίας.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο, σύμφωνα με το Καταστατικό, θα συγκροτηθεί σε σώμα, προκειμένου να προβεί στην εκλογή της Εκτελεστικής Γραμματείας, εξελέγησαν:

1. Από το συνδυασμό Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών «Ε.Κ.Α.» (221 ψήφοι -34,05% και 9 έδρες) οι:

Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ, Σπυρίδων ΛΙΟΤΣΟΣ, Αθανάσιος ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ, Θεόφιλος ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, Γεώργιος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ, Ηλίας ΑΚΙΔΗΣ, Νικόλαος ΡΗΓΑΣ, Βασίλειος ΝΑΚΟΣ και Σταύρος ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ.

2. Από το συνδυασμό «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» (213 ψήφοι-32,81% και 9 έδρες) οι:

Χρήστος ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ, Εμμανουήλ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, Γεώργιος ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ, Θεόδωρος ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, Γεώργιος ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ, Σταύρος ΦΕΤΚΟΣ, Χρήστος ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ, Μανούσος ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗΣ και Παναγιώτης ΚΑΓΚΑΡΑΚΗΣ.

3. Από το συνδυασμό Ενωμένοι Αστυνομικοί «ΕΝΑ» (95 ψήφοι-14,65% και 4 έδρες) οι:

Θεόδωρος ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ, Δημήτριος ΠΑΔΙΩΤΗΣ, Ιωάννης ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ και Χρήστος ΤΟΥΦΑΚΗΣ.

4. Από το συνδυασμό «ΣΥΜΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ» (94 ψήφοι -14.48% και 4 έδρες) οι:

Γεώργιος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ, Γεώργιος ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ, Γρηγόριος ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ και Σταύρος ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ.

5. Από το συνδυασμό Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών «ΔΕΚΑ» (23 ψήφοι -3,54% και 1 έδρα) ο Εμμανουήλ ΜΑΡΓΕΤΑΚΗΣ.

6. Τέλος, η Πρωτοβουλία Αστυνομικών έλαβε 3 ψήφους (0,47%).

Σύμφωνα, με αποκλειστικές πληροφορίες των ιστοσελίδων του «Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) την ερχόμενη Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση για τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.