Έκτακτο διάγγελμα του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη την Πέμπτη

Σε διάγγελμα θα προχωρήσει αύριο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προς τον ελληνικό λαό.

Διάγγελμα απευθυνόμενος προς τον ελληνικό λαό θα πραγματοποιήσει αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, σε αυτό θα αναφερθεί στην προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους για τον περιορισμό της πανδημίας στη χώρα μας.

Ταυτόχρονα θα αναφερθεί στα τελευταία στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ. και την ραγδαία άνοδο σε κρούσματα, διασωληνωμένους και θανάτους. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προσπαθήσει να να πείσει όσους φοβούνται να εμβολιαστούν καθώς όπως έχει τονιστεί, όχι μόνο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό αλλά και από κορυφαίους υπουργούς, η μόνη λύση είναι ο εμβολιασμός.

Όπως είπε και ο Πρόεδρος του Π.Ι.Σ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος «δεν προσπαθούμε να τους πείσουμε να εμβολιαστούν εμείς, θα τους πείσει ο θάνατος», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αναδείξει τον τραγικό δρόμο που θα ακολουθήσουν όσοι ανεμβολίαστοι δεν σπεύσουν να εμβολιαστούν και έχουν την ατυχία να νοσήσουν.

Τέλος θα ζητήσει μεγάλη προσοχή από τους πολίτες ενόψει Χριστουγέννων. Θα επαναλάβει ότι η χώρα δεν «κλείνει» αλλά οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να κάνουν Χριστούγεννα όπως οι υπόλοιποι εμβολιασμένοι πολίτες.

dikaiologitika.gr