Εκτός Eurovision 2023 ο Φωκάς Ευαγγελινός;

Όπως όλα δείχνουν, ο Φωκάς Ευαγγελινός δεν θα αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια της ελληνικής συμμετοχής για τη Eurovision.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο σκηνοθέτης των μεγάλων μουσικοθεατρικών επιτυχιών, έχει επιμεληθεί στο παρελθόν αρκετές ελληνικές συμμετοχές στη Eurovision, τόσο από την πλευρά της χορογραφίας, όσο και της γενικότερης καλλιτεχνικής απόδοσης.

Μάλιστα, τα τελευταία 15 χρόνια ο γνωστός χορογράφος και σκηνοθέτης έχει αναλάβει με μεγάλη επιτυχία την επιμέλεια και άλλων χωρών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, όπως η Ρωσία, η Ουκρανία και το Αζερμπαϊτζάν. Τελευταία του σκηνοθετική δουλειά στη σκηνή της Eurovision ήταν πέρσι με την ελληνική αποστολή και το Die Together της Amanda Tenfjord, που κατέλαβε την 8η θέση.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το Eurovisionfun.gr, ο Φωκάς Ευαγγελινός δεν θα αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια της χώρας μας φέτος στο Λίβερπουλ της Αγγλίας. Όπως ανέφερε ο αρχισυντάκτης του site, Γιάννης Αργυρίου, στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι Με Τη Μάριον» στο ΟΡΕΝ, το περιβάλλον του γνωστού χορογράφου μεταφέρει με επιφύλαξη τη συγκεκριμένη είδηση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Φωκάς Ευαγγελινός επρόκειτο να αναλάβει το στήσιμο της συμμετοχής της Melissa Mantzoukis, η οποία τελικά δεν επελέγη για την εκπροσώπηση της Ελλάδας. Επιπλέον, η επιστροφή του J2US στις 18 Φεβρουαρίου αλλά και οι αυξημένες θεατρικές του υποχρεώσεις φαίνεται πως δεν θα επιτρέψουν στον γνωστό χορογράφο να αναλάβει την επιμέλεια της ελληνικής συμμετοχής.

Παρ’ όλα αυτά, άγνωστο παραμένει το εάν το επόμενο διάστημα η Panik Records, στο δυναμικό της οποίας ανήκει πλέον ο Victor Vernicos, πρόκειται να προσεγγίσει τον χορογράφο για την πλαισίωση του νεαρού τραγουδιστή στη σκηνή της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο αλλά και ποια θα είναι η απάντηση που θα δώσει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

zappit.gr