Η Έλενα Παπαρίζου έγινε η πρώτη πρέσβειρα της UNICEF στην Ελλάδα

«Οφείλουμε να βάλουμε τα παιδιά και την νεολαία μας στην πρώτη θέση. Εκεί που τους αξίζει να είναι», τόνισε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Πρώτη πρέσβειρα της UNICEF στην Ελλάδα χρήστηκε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και coach του «The Voice», δεν έκρυψε την χαρά της για αυτή την τιμή και τον σπουδαίο ρόλο που αναλαμβάνει και ανέβασε στα social media φωτογραφίες και videos της από τη συνέντευξη τύπου που έγινε στο Dionysos Zonars για την απονομή του τίτλου και έγραψε το ακόλουθο μήνυμα:

«Είμαι πολύ συγκινημένη σήμερα. Είναι μεγάλη μου τιμή και νιώθω την τεράστια ευθύνη που γίνομαι η πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF για την Ελλάδα. Οφείλουμε να βάλουμε τα παιδιά και την νεολαία μας στην πρώτη θέση. Εκεί που τους αξίζει να είναι. Πάντα έλεγα πως το μέλλον είναι τα παιδιά μας. Είναι! Αλλά τα παιδιά είναι παιδιά ΣΗΜΕΡΑ, και ΣΗΜΕΡΑ έχουμε ευθύνη να τους δώσουμε μια χαρούμενη παιδική ηλικία, χωρίς βία και αποκλεισμούς αλλά με αξιοπρέπεια και φροντίδα. Μέσα από την UNICEF είμαι σίγουρη πως θα γίνουμε όλοι μας καλύτεροι άνθρωποι…».

Από την πλευρά του ο οργανισμός, μέσω του εκπροσώπου της Unicef στην Ελλάδα Luciano Calestini, υποδέχτηκε την Έλενα Παπαρίζου, με τον ίδιο να υπογραμμίζει πως είναι χαρά και τιμή να την καλωσορίζουν στον Οργανισμό και ξεκαθάρισε ότι έχουν αρκετή δουλειά μπροστά τους προκειμένου να καταπολεμηθούν οι δυσκολίες που βιώνουν τα παιδιά στη χώρα μας, είτε λόγω φτώχιας είτε λόγω ζητημάτων που αφορούν την ψυχική υγεία τους και όχι μόνο.

skai.gr