Έλλη Χριστοδούλου: «Οι ψυχικές ασθένειες δεν είναι ταμπού» (Ηχητικό)

Για την εικαστική παρέμβαση με θέμα «Εικόνες Ψυχής» η οποία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του φιλανθρωπικού οργανισμού «Σκοπός Ζωής» και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου, μίλησε η εμπνεύστρια και δημιουργός της κ. Έλλη Χριστοδούλου στον «Antenna Star Radio FM 103.5» και τη Νάντια Μπούτα.

Σε μια κατάθεση ψυχής, η κ. Έλλη Χριστοδούλου, make up artist, πρωταγωνιστεί σε 10 καμβάδες, αποτυπώνοντας σε κάθε καμβά μια ψυχική διαταραχή, με την βοήθεια μακιγιάζ, body painting, και τον φωτογραφικό φακό του φωτογράφου Αντώνη Χαμαλέτσου.

Η κ. Χριστοδούλου μίλησε στον «Antenna Star Radio FM 103.5» για την υλοποίηση της ιδέας της εικαστικής παρέμβασης, λέγοντας ότι ένιωθε ανακούφιση κάθε φορά που καθένα από τα έργα ολοκληρωνόταν, ενώ ανέφερε ότι οι τέχνες που έχουν ενωθεί παράγουν μια σχέση αλληλεπίδρασης με το κοινό δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα: «Οι ψυχικές ασθένειες δεν είναι ταμπού».

Η κυρία Χριστοδούλου αναφέρθηκε με έμφαση στην ανταπόκριση και τις αντιδράσεις του κόσμου της πόλης, τις οποίες χαρακτήρισε «συγκλονιστικές»!

Η εικαστική παρέμβαση «Εικόνες Ψυχής» φιλοξενείται στην Παλαιά Αγορά του Δήμου Αγρινίου έως τις 18 Οκτωβρίου (19:00 – 22:00).

Ακούστε την συνέντευξη της κ. Έλλης Χριστοδούλου στον «Antenna Star Radio FM 103.5»: