Εμφανίστηκε και η συνοδηγός της φονικής Corvette

Η νεαρή συνοδηγός, η οποία επέβαινε στο όχημα του 40χρονου ιδιοκτήτη και οδηγού της μαύρης Corvette, που παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στη Γλυφάδα, παρουσιάστηκε σήμερα μόνη της στο Α’ Τμήμα Τροχαίας ΝΑ Αττικής στο Ελληνικό.

Η συνοδηγός θα καταθέσει στο πλαίσιο της προανακριτικής έρευνας που έχει διατάξει ο εισαγγελέας. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του κι άφησε αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Υπενθυμίζεται πως μετά την κατάθεση που έδωσε ο 40χρονος οδηγός της μοιραίας Corvette, αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Πλέον η υπόθεση περνάει στον εισαγγελέα, ο οποίος έχει αναλάβει τον σχηματισμό δικογραφίας, και παίρνει ημερομηνία για τακτική δικάσιμο. Το σίγουρο είναι πως το κατηγορητήριο θα είναι βαρύτατο, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων και την εγκατάλειψη θύματος.

Eν τω μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου με το οποίο φέρεται να έκανε κόντρες τα ξημερώματα της Τετάρτης ο δράστης και οδηγός της μαύρης Corvette, αλλά και το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε μετά το δυστύχημα. Η αστυνομία προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι και να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα, σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του ο Νάσος Καρανίκας.

zougla.gr