Εμπορ/κός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου: Σε φάση υλοποίησης το Αναπτυξιακό Έργο Open Mall

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου ενημερώθηκε με χαρά εχθές Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου ότι το έργο «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου» (Open Mall) έλαβε την έγκριση της αρχιτεκτονικής επιτροπής της αποκεντρωμένης διοίκησης και ως εκ τούτου θα προχωρήσει σε στάδιο υλοποίησης εντός των επόμενων μηνών, ως αποτέλεσμα των συντονισμένων ενεργειών του Συλλόγου προς αυτή την κατεύθυνση και της συνεργασίας του με τη Δημοτική Αρχή.

Κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα η Διοίκηση είχε πραγματοποιήσει επανειλημμένες συναντήσεις με την ηγεσία και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, προκειμένου να γίνει έλεγχος των γραφειοκρατικών διαδικασιών που σχετίζονται με το Open Mall.

Το έργο περιλαμβάνει την ανακατασκευή της Οδού Θυσίας, της Πλατείας Πέντε Πρωθυπουργών και μέρους της Οδού Βενιζέλου, καθώς επίσης παρεμβάσεις στις Οδούς Ελ. Πολιορκημένων και Σπ. Μουστακλή με τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού και αντικατάσταση ηλεκτροφωτισμού.

Επιπλέον προβλέπεται η τοποθέτηση τεντών σε καταστήματα των Οδών Σπ. Μουστακλή, Λιακατά και Βενιζέλου, στεγάστρων στις Οδούς Θυσίας, Αλεξανδροπούλου και Μακρυκώστα και ανθοστήλες στις Οδούς Ελ. Πολιορκημένων και Λ. Βύρωνος.

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου ευελπιστεί στη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας του με τη Δημοτική Αρχή για την επιτυχή ολοκλήρωση του Open Mall, ενός σημαντικού αναπτυξιακού έργου που φιλοδοξεί να βελτιώσει την αισθητική και λειτουργική εικόνα των κεντρικών εμπορικών δρόμων της πόλης μας.