Ένα γυμνό Survivor στην αρχαία Ρώμη μόλις έκανε πρεμιέρα (Φωτογραφίες)

Και ενώ εμείς βολευόμαστε (και γκρινιάζουμε) για την ώρα με την Κουρούτα, το ITV έβαλε οκτώ ζευγάρια να ζήσουν ως αρχαίοι Ρωμαίοι και να βιώσουν τη δόξα μονομάχων.

Όχι μόνο πρέπει να αποδείξουν τη σωματική τους δύναμη σε μια σειρά δύσκολων δοκιμασιών αλλά πρέπει να ζήσουν όπως οι αρχαίοι φορώντας τα ίδια ρούχα και ακολουθώντας ρωμαϊκή διατροφή. Το Bromans τερματίζει τα φτηνά κόλπα για τηλεθέαση καθώς στο πρώτο επεισόδιο έδειξε τους άντρες παίχτες γυμνούς και τις φίλες τους να μάχονται με τα μαγιό για να κερδίσουν τα ρούχα τους.

Γενικά όλο το κόνσεπτ περιλαμβάνει αρκετό γυμνό και πολλοί περιμένουν πώς και πώς την εξέλιξη καθώς ξεκάθαρα διακρίνεται πως αυτό το ριάλιτι δεν έχει στόχο μόνο να αναδείξει τις ρωμαϊκές μάχες, αλλά και κάτι ακόμη για το οποίο οι αρχαίοι στην ιταλική πρωτεύουσα ήταν φημισμένοι.

Οι κριτικές πάντως μιλάνε για εντελώς trash παραγωγή και σήμερα το «στόλισαν» κανονικά ως ένα πρόγραμμα που δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε προβληθεί καθώς κατεβάζει σε νέο χαμηλό το τηλεοπτικό επίπεδο.

lifo.gr