Ένωσαν δυνάμεις στον Κόμβο «Τσίγκα» για τον άξονα Αγρίνιο – Καρπενήσι (Videos – Photos)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στον Κόμβο «Τσίγκα» (πρώην Sprider), στην είσοδο της πόλης, χωρίς να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11 το πρωί από το Συντονιστικό για τον δρόμο Αγρίνιο – Καρπενήσι.

Το «παρών» έδωσε σημαντικός αριθμών πολιτών από όλη την ευρύτερη περιοχή, μεταξύ τους και τοπικοί παράγοντες και εκπρόσωποι θεσμών και φορεών όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Λίνος Μπλέτσας, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μ. Ζαμπάρας, η Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Χριστίνα Σταρακά, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Αντιδήμαρχοι του Αγρινίου όπως οι κ. Φωτάκης, Μπόκα, Γρίνος, Γκρίζης, Σκαρτσάρης, Κουτσουπιά, ο Πρόεδρος των Δικαστικών Υπάλληλων Γ. Μαλούσης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Γ. Αγραφιώτης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής, Πολιτευτές και Αυτοδιοικητικοί όπως ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κος. Τριανταφυλλάκης, ο Πρόεδρος του πρόσφατα Ιδρυθέντος Συλλόγου Εμπόρων και Επιχειρηματιών Σωκράτης Κωστίκογλου, ο Λεωνίδας Μάττας, Πρόεδρος Ραδιοταξί κ.α.

Κοινή συνισταμένη στις συζητήσεις και στις ομιλίες όλων όσων πήραν τον λόγο ήταν η ανάγκη για άρση της απομόνωσης του Αγρινίου από την Ανατολική Ελλάδα και η σύνδεσή του δρόμου από το Πλατυγιάλι με τους ανατολικούς αναπτυξιακούς άξονες.

Χαρακτηριστική η δήλωση του Δήμαρχου Αγρινίου κου. Παπαναστασίου ότι «πρέπει να ξεχάσουμε από ποιον πολιτικό χώρο κατάγεται ο καθένας, το δικαιούμαστε και πρέπει να γίνει, είμαστε Αγρινιώτες, Αιτωλοακαρνάνες και προχωράμε όλοι μαζί».

Μάλιστα για να μην χαθεί χρόνος αποφασίστηκε να καθίσουν σε τοπικό καφέ οι παρευρισκόμενοι να συνεννοηθούν ως ομάδα για να αναλάβουν δράση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κος. Λ. Μπλέτσας επεσήμανε τη διπλή του ιδιότητα, όντας και Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. της περιοχής, τονίζοντας ότι ο Περιφερειάρχης κος. Φαρμάκης είναι υπέρ του αγώνα των κατοίκων.

«Έχουμε βρει λύσεις και σύντομα θα τις παρουσιάσουμε», επισήμανε.

 

Διαβάστε επίσης: SL1 Playouts – Γιάννης Πετράκης: «Tο αποτέλεσμα το χρειαζόμασταν για τη συνέχεια»