Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου: «Ελλιπέστατα μέτρα φύλαξης εντός Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου»

Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου: «Ελλιπέστατα μέτρα φύλαξης εντός Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου»

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση του Σωματείου της Ένωσης Αγίου Δημητρίου Αγρινίου:

«ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΕΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δυστυχώς, για μια ακόμα φορά στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου εκτυλίχθηκαν απίστευτες καταστάσεις που μας θλίβουν και μας απογοητεύουν.

Κατά τη διάρκεια του Α’ Ημιχρόνου της αναμέτρησης της Β’ Ομάδας της Ένωσης Αγίου Δημητρίου απέναντι στους Άτλαντες Αγρινίου, άγνωστοι εισήλθαν στα αποδυτήρια της ομάδας, παραβιάζοντας πόρτες, έσπασαν παράθυρα και αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα των ποδοσφαιριστών, χρηματικά ποσά και αθλητικό υλικό.

Θυμίζουμε ότι χθες, άγνωστοι διέρρηξαν ξανά τα αποδυτήρια του Δ.Α.Κ., κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Απόλλων Δοκιμίου – Αστέρας Μεσολογγίου. Δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο που άγνωστοι κλέβουν και λεηλατούν τα αποδυτήρια του Δ.Α.Κ.

Η διοίκηση της ομάδας μας και οι γονείς των ποδοσφαιριστών κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων και κατά παντός υπευθύνου, επιφυλασσόμενοι για κάθε εταίρο νόμιμο δικαίωμά τους.

Τα ελλιπέστατα μέτρα φύλαξης εντός Δ.Α.Κ. Αγρινίου, πρέπει να προβληματίσουν άπαντες και ιδίως τις αρμόδιες αρχές οι οποίες επί πολλών αντίστοιχων επεισοδίων εξακολουθούν να κωφεύουν.

Ως Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω ενέργειες».

 

Διαβάστε επίσης: Α’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας: Ισόβαθμοι στην πρώτη θέση Ρηγανάς και Αστέρας Ι.Π. Μεσολογγίου