Ένωση Αγρινίου: Δυναμικά και στο Πρωτάθλημα Επιχειρήσεων

Ένωση Αγρινίου: Δυναμικά και στο Πρωτάθλημα Επιχειρήσεων

Συνδυάζοντας τη ψυχαγωγία με το αθλητικό ιδεώδες και το πάντα δημιουργικό πνεύμα που διέπει την Ένωση σε κάθε της έκφανση και δραστηριότητα, η ποδοσφαιρική μας ομάδα, με συνέπεια, μαχητικότητα, συμμετέχει με αξιώσεις για μια ακόμη  χρονιά στο Πρωτάθλημα Συλλόγων-Υπηρεσιών-Επιχειρήσεων-Οργανισμών.

Το Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Συλλόγων-Υπηρεσιών-Επιχειρήσεων-Οργανισμών, που αποτελεί θεσμό πλέον για την περιοχή και διοργανώνει με επιτυχία ο Σύνδεσμος Φίλων Ερασιτεχνικού Αθλητισμού «Ο Ανδραίμων». Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ένωσης Αγρινίου έχει και φέτος βάλει ψηλά τον πήχη και δικαιούται να αισιοδοξεί για την όσο υψηλότερη τελική κατάταξη.

Την ομάδα μας αποτελούν οι:

Ανδρέας Ευθυμίου, Μιχάλης Μπουτιβάς, Γιώργος Βλαχόπουλος, Γιώργος Σαγάνας, Νίκος Αθανασάκης, Δημήτρης Κουμάσης, Χαρίλαος Τάκος, Πέτρος Καϋμενάκης, Μιχάλης Καπλάνης, Χριστόφορος Λιαμέτης, Χρύσος Καρακώστας, Θανάσης Γάκης, Χριστόφορος Σώκος, Χρήσρος Ρετζέπης, Κώστας Καλαμπόκης, Τάσος Βασιλίου, Κώστας Κανιώτης, Βσίλης Αλεξάκης, Δήμος Μπέτσικας, Κώστας Κωνσταντίνου, Νίκος Σουροβέλης, Παναγιώτης Ρόμπολας, Βαγγέλης Παπούτσης, Τάσος Καλύβας, Γιώργος Λιούμης και Γιώργος Καλατζής.

e-ea.gr

 

Δείτε επίσης: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΘ.Ε.Α.Σ.