Ένωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία προτείνει ο Χρήστος Σπίρτζης

Αίσθηση προκάλεσε η πρόταση του πρώην Υπουργού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος προτείνει ένωση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΠΑ.ΣΟ.Κ. καθώς και κοινό ψηφοδέλτιο στις Ευρωεκλογές για να… αντιμετωπίσουν την παντοδυναμία Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Σπίρτζης, από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, παραδέχθηκε ότι το αποτέλεσμα των Αυτοδιοικητικών Εκλογών είναι απογοητευτικό για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και γενικότερα τον προοδευτικό χώρο και πρότεινε ένωση των δύο κομμάτων.

Παράλληλα υποστήριξε ότι αυτό που μπορεί να γίνει άμεσα είναι ένα κοινό ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές για ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ΠΑ.ΣΟ.Κ. και άλλες προοδευτικές δυνάμεις, ώστε να κερδίσουν επιτέλους τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μετράει τη μία εκλογική νίκη μετά την άλλη.

Η απάντηση του Παύλου Χρηστίδη

Αίσθηση επίσης προκάλεσε η αντίδραση του Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο πάνελ, Παύλου Χρηστίδη, ο οποίος γελώντας απάντησε ότι θα ήταν πρωτοφανές να αποφασίσουν κάτι τέτοιο από την τηλεόραση, χωρίς να αρνηθεί ή συμφωνήσει με μία τέτοια προοπτική. Θα ήταν εξαιρετικό, από κάθε άποψη, να δούμε τον Στέφανο Κασσελάκη να ηγείται του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ταυτόχρονα τον Παύλο Πολάκη να κάνει κουμάντο στα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο Χρήστος Σπίρτζης, τέλος, έριξε τα καρφιά του τόσο στον Νίκο Ανδρουλάκη, όσο και στον Στέφανο Κασσελάκη, διότι δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν για ένα ευρύ προοδευτικό μέτωπο στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές ενώ κατέληξε ότι τα δύο κόμματα κινδυνεύουν με παρακμή σε διαφορετική περίπτωση.

tomanifesto.gr

 

Διαβάστε επίσης: Δήμος Αγρινίου: 23 Έδρες ο Παπαναστασίου, έντεκα ο Πιστιόλας, τρεις ο Τραπεζιώτης και δύο ο Παπανικολάου